Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért lehet nekem valaki ok...

Miért lehet nekem valaki ok nélkül ennyire szimpatikus?

Figyelt kérdés

Egy olyan ismeretlen emberről van szó akiről a hobbim miatt szereztem tudomást, amúgy nem lett volna az esetem de villámcsapásszerűen óriási szimpátiát kezdtem az irányába érezni, úgy éreztem hogy én őt már láttam! nagyon sokat gondolok rá de ez nem szerelmes dolog, inkább valami annál is magasabb rendű érzés. Remelem hogy figyel engem néha és vigyáz rám az utakon meg amikor nehezebb élethelyzetbe kerülök vagy szomorúbb vagyok az átlagosnál. Meg azt is hogy egy nap majd tényleg megismerhetem, de nyilván senki sem örülne annak ha ez a nap mostanában lenne, de nagyon reménykedek benne hogy egyszer majd eljön.

Leginkább ezoterikus megközelítése érdekelne a dolognak. De mi lehet erre a magyarázat?

N

2021. ápr. 14. 22:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom jobban megismerni (vagyis igen, de ahhoz meg kéne halnom és az csak akkor működik ha van valóban valami a halál után és ő 2013 óta még itt van)

Szóval ez úgy néz ki örökre egy plátói rajongás marad

2021. ápr. 16. 07:06
 12/12 anonim ***** válasza:
8-as, hát igen ha úgy vesszük, hogy a sorsunkat nem mi irányítjuk, akkor akárhová mész, bárkivel is találkozol, az nem véletlen. Bár ezt én is csak olvastam, nem kőbe vésett tény.
2021. ápr. 17. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!