Szerintetek mi következik az utolsó megtestesülés után?
Helló. itt vagyok kérdező, és akkor a kérdéshez egy keveset. :)
Mivel a földi élet tanulópálya elméinknek/lelkeinknek, ezért amikor az utolsó "megtestesülésben" veszünk részt, akkor elérjük a teljes önzetlenség állapotát, hiszen akkor értjük meg az univerzumi élet valós szabályát, a szeretetet...ugye mert a világunk egyetlen létező, s minden annak szerves része, egymástól függve, harmóniában, ráutalva egymásra...magyarán a saját érdekek előre vétele blokk a továbblépésben. S ezért kell ezt belátni, mert addig az Univerzum tovább sem enged minket, ami pedig ez után történik, azt csak az Önvaló tudhatja, hiszen mindent, amit megtanulunk azt tőle tudjuk, ő az egyetlen létező. Tulajdonképpen az egész világegyetem rendelkezésünkre áll ez után, és a végcél vallásos kifejezéssel élve, a mennybe kerülni, vagyis üdvözülni...mert ilyenkor az Önvalóvá válunk, ami önmagunk valósága ugye, a felsőbbrendű énünk, ami szeret minket, az mindenség tudásával az elméinkben. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
bocsi egy szót beillesztenék még. :)
"...az egész világegyetem megismerése rendelkezésünkre áll..."
üdv
25/F
LastOne.Left
szerintem az utolsó "élet" végén ha olyan magas szintre jutott a lelked, egy felsőbbrendű leszel, talán energia képében. az utolsó megtestesülés pedig akkor következik be amikor már majdnem eléred ezt a szintet, addig mindig újjá születsz ameddig egyre jobb és jobb ember leszel, megértesz dolgokat, s majd csak ezután következik be az utolsó mgetestesülés. majd felsőbbrendű életformává vállsz.
ez az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!