Mit tegyek, ha elvesztettem a hitem a reinkarnációban és az örökké létező lélekben?
Figyelt kérdés
Pedig jó lenne hinni, hogy többek vagyunk csont és húsnál, de tudomànyosan semmi se igazolja ezt. Akikről azt hittem igazat mondanak kiderül sorban, hogy a gazdagságért bàrmire képesek. Manipulálják, hülyítik az embereket, de komoly tudományos vizsgálatokon is rendre elbuknak vagy ki se állnak, nehogy lebukjanak. A regressziós hipnózis is hallucináció vagy az agy kreálta emlékképek összessége, amit az egyén őszintén valóságnak él meg csupán. Sajnos őket is becsapták, becsapatták saját elméjüket és ebből egyesek jó kis profitot szereztek könyvek meg előadások formájában stb. A lényeg, hogy végül mindig kiderül, hogy a gonosz emberek kihasználják és manipulálják a reinkarnációra fogékony, nyitott elméket, de az egész mese csupán vagy valami nem ismert agyi tevékenység eredménye. Én szeretnék hinni, hogy több vagyok egy csupasz majomnál, de sajnos a tudományos eredmények és a sok csaló guru nem ezt igazolja!2021. ápr. 7. 20:35
11/13 anonim válasza:
Nem mondok semmit az ezotérikus válaszolókra, mert egyetlen hit sem helytelen. De téged megkérdezlek kérdező, miért a reinkarnációban akarsz hinni? Ha nem akarsz egyszerű 'majom' lenni, miért nem éled úgy az életed, hogy nem vagy az? Emberek vagyunk. Hús és vér. Csupa hiba. Miért olyan rossz ez? Nem az elmúlt vagy elkövetkezendő életekben kell hinni. Ha jobb ember akarsz lenni, nem erre kell hagyatkozni, mert ha tudod, hogy létezik a következő élet, nem teszed meg most, amit tehetnél. Így senki sem fog változni.
Egyébként ezért hit. Sosem fogják bebizonyítani és valamilyen szinten mindenkivel az történik, amiben hisz. Ha tudnád, hogy van reinkarnáció mennyivel lennél több vagy jobb ember?
12/13 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Az sem számít ha nem törődsz az anyagiakkal. Nem kell hátrahagynod minden földi javat, hogy jó ember legyél. Ragaszkodhatsz tárgyakhoz és akarhatsz pénzt is. Ha erre teszed is fel az életed, nem leszel rosszabb.
13/13 anonim válasza:
Még keresed a forrásokat a 4. hozzászólásban feltett kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!