Mi a véleményetek az asztrális utazásról hogy ki tudunk lépni a testünkbôl meditálással?
Kipróbáltam hogy lefeküdtem és elképzeltem lebegni magam a testem fölött és olyan volt ki akartam volna menni a testembôl de a testem magától felült. Nem én mozdítottam. Mert ahogy elállt a légzés befeszült a hasam. És a köldököm környékén éreztem feszülést. De olyan volt mintha nem izom fesztült volna.
De éreztem mintha elhagytam a testemet.
Sokszor próbáltam de nem megy.
Azért akarok kilépni a testembôl mert tudni akarok információt a jövômrôl.
Sokszor próbáltam kilépni a testembôl de nem megy.
Lefekszek és erôsen koncetrálok hogy magam felett lebegek és olyankor erôsen elkezd verni a szívem.
Meg furán befeszül a hasam mintha nem is izom fesztülne. És magamtól felülök.
De nem tudok kilépni.
Lehet hogy azért nem megy mert nem akarom annyira. De nagyon ragaszkodom hozzá mert információt akarok a jövômrôl.
Egyszerûen fekve akár csukott vagy nyitott szemmel elképzelem magam lebegni de nem jön ki. Néha a szívverés miatti félelem nem enged koncetrálni. De amikor újra sikerül, érzem hogy átlépek határokat. De nem jövök ki. Lehet hogy ki kell egyenként nyitanom a fokozatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!