Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki szenved egész...

Ha valaki szenved egész életében, pl depressziós hiába szed gyógyszereket, erős szorongásai vannak,mindenfele rossz dolgok bekovetkezesetol tart, pl a szerettei elvesztésétől fél folyamat és évek óta lehangolt az valami rosszat tett előző életében?

Figyelt kérdés
A karma így bünteti?

#beteg #karma #Reinka
2021. márc. 23. 20:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Magán pszihiatert akartam irni
2021. márc. 23. 21:44
 12/22 A kérdező kommentje:

Szedtem paroxatot, floxetet, dulicitat, cipralexet.

Most szedek bribtellixet, lamolepet, kkwentiaxt

Pszihokogusnal is voltam.

Azt mondta minden fejben dől el

2021. márc. 23. 21:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Szedtem igen. Ezeket is már fel éve szedem, ezek az új bogyók.

De fokozódik a szorongás

2021. márc. 23. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:

12

Igaza van, amíg nincs fiziológiai probléma a háttérben. Neurológusnál voltál már?

2021. márc. 23. 21:47
 15/22 anonim válasza:
Az a baj a pszichiáter nem tud segíteni szerintem. Csak találgat, ad neked mindent hátha valami beválik. Pszichológus kéne inkább.
2021. márc. 23. 21:48
 16/22 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha a gyógyszeradag növelésével akarja megoldani, amikor nem hat a gyógyszer, akkor kell orvost váltani. Engem két évig tömtek xanax-szal. A háziorvos úgy gondolta, hogy ez jó, csak az adagot kell növelni. Két év után kiharcoltuk, hogy ugyan, utaljon már be szakorvoshoz, még ha csak tb-támogatott orvosról van is szó. Az orvosváltás néhány hónap alatt látható eredményeket hozott. Ha a fizetős orvos megfelelő ellátást tud biztosítani, akkor jobb azt választani szerintem.
2021. márc. 23. 21:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Voltam ő is ezeket javasolta, amiket pszihiaterem.
2021. márc. 23. 21:50
 18/22 Grimfox ***** válasza:
87%
15., mindkettő kell, igazából. A pszichológus nem írhat fel gyógyszereket, de terápiát tud végezni. A pszichiáter, mivel orvos, írhat fel gyógyszereket, amikkel csökkenti a tüneteket. A pszichológus nem tud segíteni, ha a tünetek miatt a beteg nem tud eljárni kezelésre, vagy ha el is jár, nem tudja rendesen végezni a terápiát. A pszichiáter pedig túl sok beteggel van elhavazva, hogy pszichoterápiát végezzen. Egy pszichiátriai kezelt rendes kezelése általában a pszichiáter, és a pszichológus közös munkájából áll. A pszichiáter felállítja az anamnézist, és megkezdi a gyógyszerelést, míg a pszichológus az anamnézis alapján kidolgozza a beteg számára a megfelelő pszichoterápiát. Önmagában egyik sem elég hatékony. Egy ideig jártam csak pszichológushoz, próbált elég sokféle terápiát. Csoportterápiától vezetett relaxáción át feltáró elemzésig. Sehová sem jutottunk. Mondjuk közben volt az, hogy a háziorvos xanax-szal tömött, ami nem sokat segített a helyzeten. Amint orvos is elkezdett kezelni, javult a helyzet. Mindkét ellátás szükséges a hatékonysághoz. És persze a beteg együttműködése, és igyekezete is. Depresszió esetén ez nehéz, de a szakembereknek pont az ilyen helyzetekben kell segíteniük.
2021. márc. 23. 21:59
 19/22 anonim ***** válasza:
A lamolepet azonnal hagyd abba, nem vagy epilepsziás! Te egy sarlatán kezébn vagy! Összevissza kísérletezik rajtad! Azonnal válts orvost! Pszichológust is! Az nem szakember, aki ennyit bír kinyögni, hogy "minden fejben dől el"! El se hiszem! Gyógyszert pedig nem javasol a pszichológus, mert nem az a foglalkozása. Keress egy magánpszichológust, olyat, aki szimpatikus, persze jó sok pénz, és lehet, hogy egyáltalán nem is kell gyógyszer, csak valaki, aki odafigyel rád és felkarol.
2021. márc. 23. 22:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt mintha en írtam volna.

Az a pszichológus, aki olyat mond, hogy minden fejben dol el, komolyan jelentenem valahol. Pont, hogy nekik kellene tudni a legjobban, hogy mi van egy szorongó, depressziós ember fejeben, akinek mar deperszonalizacioja van. Ez mar az őrület határa. En nem vagyok egy spirituális alkat, de a rengeteg diagnosztizált betegségem es a sok filmbeilloen rossz dolog, ami történt velem, azzá tett es tudom, hogy van valami nagyon rossz, ami körülveszi a családom. Mert nálunk ez családi dolog. Tele van szorongó, személyiségzavaros, sikertelen emberekkel, akik vagy nagyon rossz párt találtak, vagy egyedül maradtak. Nálam a genetikai háttér egyértelmű, de ezen felül is van valami, amit mar nem tudok racionálisan megmagyarázni. En sem tudom, hogy mi tevő legyek. Most a virus is nekem úgy kavart be, mint szeritem senki másnak, ebből mar egy filmet lehetne forgatni.

2021. márc. 24. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!