Lehet ezeknek valami köze a karmához?
Jelentkeztem egy tanfolyamra befizettem az előleget.
Indulhatna a 30 óra vezetésem.
De ugye jöttek a zárások..
Munkanélküli voltam, rágtam a körmöm mit hogy fizessek.. van kis megtakarítások, " vőlegényem" ,se anyagilag, se lelkileg nem támogatott.
Kedden kezdek egy munkahelyen.
Úgy érzem most végleg szakítanom kell a pasival. Távkapcsolatnak indult ( 1300 km) 3 hónapra rá eljegyett ( buta voltam azt hittem szeret,de valószínűbb h csak a házam ára kellett... Adjuk el stb... Anyós jelölt nyomta rendesen"
Anyós jelölt 3 hete mióta bekavart alig beszélünk ..
Borderlineos vagyok s ezt tudja is... Ennek ellenére belém állt...
Tudom ez nem lesz jobb , csak hitegetett h haza jön januárban végleg... mondta menjek én mi... mert a házam úgy könnyebb felújítani.. Letiltottam most, mert alig besz 3 hete... Most se figyelt rám... Pedig meséltem a felvéltelit stb...
Lehet nekem " pont jókor jött közbe a covid s ilyen olyan lezárok?"
Oké, tegyük fel, hogy van!
Mik azok a részei az életnek, aminek nincs köze a karmához?
Amiért direkt teszek. Ilyen olyan szakmát tanulok, hogy ne utcaseprő legyek, mindig a piachoz próbáljak igazodni.
De a rosszakért valamit lehet anno tettem, mondtam s megtorolja a sors..
Gyerekek voltunk mindig csesztettük anyám, hogy nem is fáj neki a dereka, szimulál ( volt hogy 3 napig nem tudott felkelni, pisilni is alig)
Na most lám megkaptam vele is előfordult..
Mindenki azt kapja amit megérdemel.
Szombaton megyek :(
Bocsánatot kérek ha rossz voltam és megbántottam valaha és fájdalmat okoztam :(
De magamnak nem tudok megbocsátani,hogy ok nélkül bántottam a testvéreimmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!