Milyen a lélek?
Milyen a lélek? Egy energia. Mindenkié más, általában az azonos rezgésűek “csoportosulnak”.
Nem hiszi szerintem senki, hogy a lelkeink itt repkednek, de vizuális tipus vagyok és tetszett. :D
Miért olyan nehéz elhinni, hogy a halál nem a vég? Mert ijesztő? Elképzelhetetlen? Felfoghatatlan? Egyszerűbb “bezárkózni” és elfogadni, hogy az a vég, mert így nem zavarja a gondolataid, de mivel feltetted a kérdést, valahol még sem vagy benne biztos, hogy a halál a vég. Légy nyitott, mert nem tudhatod, mi lesz, lehet valóban nem lesz semmi, de lehet csak akkor kezdődik valami, vagy éppen az egész előről egy másik testben, rengeteg a lehetőség, bármi lehetséges, de nem érdemes ezen most rágodni, előbb utóbb úgy is megtudjuk mind! :3
Az előző válaszoló nagyjából leírta amit tudni lehet a lélekről.
Szerintem ne törd magad azon mi az igazság,csak élj.
4.
"előbb utóbb úgy is megtudjuk mind!"
Kivéve akkor ha nincs lélek és mindennek vége vagy akkor ha halál után azonnali a tudattörlődés és újjászületés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!