A kisbabák azért sírnak mert tudják, hogy újra reinkarnálódtak a Föld bolygóra?
Szia
Így veszi az első levegőt a tüdejével.
Csak a halva született babák nem sírnak fel :-(
Azért mert ez a hangja
A kutya ugat, a macska nyávog, az egér cincog. A baba bőg.
Dehogy! - örömükben sírnak.
Itt, a Gyk Ezotéria rovatában találsz többeket, akik szerint a lélek az újjászületés előtt kiválasztja családját. Örül a sikernek és ezért sír örömkönnyeket.
Gondolj azokra, akik a világon bármelyik nyomortelepre akartak reinkarnálódni - és sikerült nekik.
A sírás azt jelenti, hogy van tüdőreflex, ilyenkor tisztul is a tüdő.
Magyarán azt jelenti működik a tüdeje.
Valószínű megijednek a születés után, hirtelen minden új, idegen és Anya nincs sehol. Elsősorban az Anya után sírnak, őt hívják.
A kisbaba ezt leszámítva nem sír, csak akkor, ha valami szükséglete nincs kielégítve: éhes, álmos, magányos vagy valamilyen szempontból kellemetlenül érzi magát: fáj a hasa, tele a pelus, kényelmetlenül fekszik (pl. a szopipárnán én jártam így a babámmal, hogy nem vettem észre, hogy ahogy belesüpped, kényelmetlen neki és olyan kis magatehetetlen egy újszülött, ezt csak sírással tudta jelezni), stb.
Ha nem fáj semmi és minden szükséglete ki van elégítve, egy kisbaba nem sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!