Halal utan milyen elet forma van?
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, én nem foglalkozok sokat a tulvilaggal, inkabb a jelennel, Istenre bizom a halal utani eletet ezt senki se tudja pontosan. Nem ertem sok pasztor miert mondja ne ezzel a vilaggal hanem a masvilaggal foglalkozzatok. De hat azt se tudjuk van e masvilag. Szeritem agymosas az egesz2021. jan. 2. 22:27
1/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Csak akkor tudjuk meg ha meghalunk. Sose fog kiderülni biztosra. Bár valószínű hogy tanulni vagyunk itt. Nekem ez logikus lenne. Mert nehéz itt az élet és tényleg mindig tanulok.
2/10 anonim válasza:
én tudom mi van a halál után poklok poklán vagyok túl 29 éves leszek nem merek kijárni rendesen féllek meg lettek a bajok ne foglalkozz vele!!
4/10 anonim válasza:
Szerencsére semmilyen, megszűnünk és kész.
5/10 anonim válasza:
Majd játszhatsz a kukacaiddal...
6/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azt mondják, hogy csak a túlvilággal foglalkozz. Ahhoz, hogy a mennybe juss, sokat kell tenned a Földön. Én máshogy képzelem el a dolgokat, de hiszem, hogy van egy természetfeletti erő.
Amúgy meg szerintem a legvégén, ahogy fent is leírták, az egónk megszűnik. Nem egy fontos dolog.
De ha odajutunk, akkor úgyis kiderül, nem? Addig meg motiváljon a halandóságod arra, hogy mások életében maradandót alkoss.
8/10 Angel3000 válasza:
Szia! A Katolikus temetèsi szertartások fontosak, mint pèldául a temetès elötti Mise. A test meghal, de a lèlek tovább èl, 4. dimenzió következik.
9/10 anonim válasza:
Angel3000 A 4 csak az első szint
Kérdezőnek. bármi furcsa megpróbálsz felébredni :)
10/10 anonim válasza:
Persze hogy agymosás.Ha nem az lenne akkor lehetne vitatkozni esetleg róla.De az van amit leírtak fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!