Azért vonzódom az ókorhoz mert sok előző életet töltöttem benne?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 20:28
1/7 Grimfox válasza:
Ha a reinkarnációt vesszük alapul, akkor mindenki nagyon sok életet töltött az ókorban. Mégsem mindenki vonzódik hozzá. Az emberek folyamatosan élnek, halnak, és születnek új testben. Nem választják meg, mikor, és hol szülessenek meg.(nem tudják megtenni ezt) Ezért az összes ember, akit ma látsz, minden kortársad élt már az ókorban is. Ma csak az a különbség, hogy több ember tud megszületni, és életben is maradni, ezért több is kénytelen megszületni.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért. Rengeteg okod lehet rá, illetve tényleg érdekes korszak. Viszont ne feledjük, hogy ez egy mesterséges kategória, mert amikor a Föld bizonyos részein már az ókorban jártunk, a többi részein még az őskorban, szóval ha vonz az ókori Egyiptom vagy Róma, attól még lehet, hogy valahol Pápuában hajkurásztad a vadat az erdőben az akkori életeid zömében.
3/7 anonim válasza:
Nem, azért mert fingod nincs róla, csak elképzeled, hogy milyen kis romantikus kor volt. Fogj egy botot és sárból meg amit találsz építs magadnak egy kunyhót. Ha megcsináltad majd megtárgyaljuk, hogy milyen buli volt...
4/7 Grimfox válasza:
3, amiről beszélsz, az az őskor. Igazából már a neolitikumban is elég szervezett társadalmak léteztek, nemhogy a tényleges ókorban. Az ókori társadalmakban már nem pucéran rohangáltak, és abból éltek, amit találtak. Az ókori társadalmak kulturálisan, és technológiailag is szervezettek voltak. Munkamegosztás, szakmák, földművelés, ezek már mind magas szinten álltak az ókori társadalmakban, nem is beszélve a tudományokról. Matematika, geometria, csillagászat, és a művészeteket se felejtsük el, mert a zene, a szobrászat, festészet, és hasonlók is mind kiforrottak voltak már ekkorra. Nem csoda, ha valakit vonz ezek ismerete. Emellett attól, hogy valaki szereti, vonzódik hozzá, még nem jelenti, hogy ténylegesen benne is akar élni.
5/7 anonim válasza:
Lehet, csak azért vonzódsz hozzá, mert mostani életedben sokat foglalkoztál vele, de emberként még akkor nem éltél.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom. Én azért rajongok érte, mert jóval fénytelibb korszak volt.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ott éltél előző életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!