Halál után van valami élet forma?
Figyelt kérdés
A héten voltam szerdán temetésen, 49 éves rokonunkat temettük, katolikus vallásúak vagyunk, gyerekként voltam első áldozó, aztán bérmálkoztam, most 24 éves vagyok, a pap olyanokat beszélt a temetesen hogy itt a földön sok a szendvedés életükben, harc, na ebben igaza van! De olyat is mondott ez nem az igazi hazánk, akik hivők mennyben van az igazi hazájuk , mikor meghal valaki akkor haza megy az Atyai házhoz ahol nincs betegség , halál, fájdalom,,,, na de kitudja ezt,,, senki2020. dec. 13. 09:54
1/9 A kérdező kommentje:
Családom szerint addig örüljünk míg itt vagyunk ezen a földön addig élünk utánna kitudja mi lessz
2020. dec. 13. 09:55
2/9 anonim válasza:
Tegnap szó szerint kiírtad ugyanezt. Nem unod még?
3/9 anonim válasza:
Igen, van életforma a halál után. Ugyanis a tested anyagát megeszik a kukacok, akik úgymond belőled fejlődnek ki. Ugyanúgy a baktériumok is a te testedből híznak. Ilyen életforma van a halál után.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen kerdezo, ez igy van.
vagy elhiszed vagy nem ez mar rajtad all
5/9 Angel3000 válasza:
Szia! Igen van, - csak a test semmisul meg, de a Lèlek tovább èl! Ha Katolikus hited van, akkor tudnod kellene! Nézzèl utánna, hogy tisztában legyèl mindennel! Minden jót!
6/9 anonim válasza:
Nem tudni. Sokaknak van elképzelése, de biztosan senki nem tudja. Mindenki másban hisz. Előbb-utóbb úgyis megtudjuk mindannyian.
7/9 anonim válasza:
A lélek nem élő, hanem létező, így meghalni sem tud. Létezési minősége nem anyag hanem a tudat. A halál utáni lét a következő megtestesülésben újra életté reinkarnálódik.
8/9 anonim válasza:
Én nem hiszek a reinkarnációban.
9/9 anonim válasza:
A vallással kapcsolatban mindig sok a kérdés és gyakran nincs válsz, de bár lenne. Sajnos ez esetben is ezt a megállapítást tudom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!