Igaz hogy a hercegnő szindrómás lányok hercegnők voltak előző életükben?
Egyszerű fejszámolással ki lehet deríteni, hogy nem. Körülbelül hány olyan hercegnő élhetett a múltban, és jelenleg hány ilyen szindrómás ember él? Az utóbbi milliós nagyságrend, a valódi hercegnők száma ennél alacsonyabb. Emellett a valódi hercegnők sosem voltak elkényeztetve, nem abban a pompában éltek, mint amit ma elképzel az átlag lány. A hercegnők gyakorlatilag eszközök voltak politikai célok elérésére. Nagyon ritkán, csak ha régensként, vagy királynőként uralkodtak jutottak valódi szerephez. Egyébként bábok voltak. A hercegnő szindróma egyszerűen a gyermeki ego eltorzítása túlzott elkényeztetéssel, helytelen neveléssel.
A reinkarnáció amúgy sem úgy működik, hogy ha valami voltál előző életedben, az leszel most is. Amit tettél előző életedben, az határozza meg, hogy most mi vagy. Elnyomott, szegénységben élő, az életét gyűlölt korlátok közt tengető embernél például van esély, hogy a mostani életében átbillenjen a ló túloldalára, és "hercegnő" legyen.
hát de valahonnan csak jönnek a szokási mintázatok
simán lehet hogy a kérdezőnek igaza van, és valami korábbi életek megszokásai ezek
:)
igaz a buddhizmus is azt tanítja hogy nem kell foglalkozni azzal hogy mi volt
az a lényeg hogy most mi van
Lehetséges igen.
De lehet, hogy csak egyszerű nemesek voltak, és ha azt nézzük a világban azért voltak páran.
Én például varázsló voltam. Jelenleg is újra elkezdtem tanulni a szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!