Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Halál után van élet?

Halál után van élet?

Figyelt kérdés
Hivok szerint mielott megszülettünk a lelkünk Istennél volt a mennyben , és ha meghalunk Istenhez megyünk vissza, szerintem ez valami vigasz, egy életünk van ezt kell élvezni. Biblia is tele van sok mesével.
2020. dec. 6. 07:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%
Még érdekességképpen leírom, ha van aranyékszered, jól nézd meg, mert az az arany abból a csillagból származik, ami itt állt még azelőtt hogy a Nap megszületett, ugyanis az arany csak csillagok belsejében tud létrejönni, csak ott lezajló nukleáris folyamatok révén, az ottani nyomás és hőmérséklet kell hogy kialakuljon. Mikor robban egy csillag, repül a belsejében levő cuccos is minden irányba, így kerül az arany a bolygókra, az űrből pottyan.
2020. dec. 6. 11:43
 22/35 anonim ***** válasza:
63%
Mit nevezel életnek? Számomra az élet a fizikai test és a lélek szimbiózisa. Ezért ha a fizikai test megszűnik akkor már nem beszélhetünk életről. Az én felfogásom szerint halál után nincs élet a szó legszorosabb értelmében.
2020. dec. 6. 12:18
 23/35 anonim ***** válasza:
40%
Jöttek az ateisták, és minden hívőt lepontoztak!! :D
2020. dec. 6. 12:20
 24/35 anonim ***** válasza:
63%
"mielott megszülettünk a lelkünk Istennél volt a mennyben" csak a kérdés hogy azt a szakaszt nevezhetjük-e életnek? Vagy csak akkor kezdődik egy élet ha megszületik és akkor ér véget ha meghal?
2020. dec. 6. 12:27
 25/35 anonim ***** válasza:
51%

Kikérem magamnak, én nem pontoztam le senkit!

Egy válaszolót viszont felpontoztam. :)

2020. dec. 6. 12:36
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek sok élete volt, ill. van, mert mind a mostban zajlik. De a könnyebb érthetőség kedvéért nevezzük előző életnek. A szellem örök, a lélek is majdnem. De emberi léptékkel mondjuk azt, hogy az is örök. A testnek valóban csak egy élete van. A lélek "ruhája", mert földi viszonylatban annak segítségével tud megnyilvánulni. A Föld egy színpad, itt szerepet játszunk. Azt, amit a lélek "el akar játszani". A lélek tapasztalni jön ide. Kiválasztja, hogy mit akar megtapasztalni és ahhoz választ testet, szűkebb és tágabb környezetet, szülőpárt. Választja a nyomort, a veleszületett betegséget, torzulást, árvaságot, zaklató alkoholista apát, mindenfajta körülményt. Mindezt azért, hogy ezek segítségével, megtapasztalásával azzá a felnőtté válhasson, aki lesz. Mert arra a felnőtté vált emberre van szüksége ahhoz a feladathoz, amit kitűzött maga elé. A lelket, mikor tervez nem érdekli az emberi szenvedés. Azért van ennyi nyomorúságos élet. Bárki megtapasztalhat egy előző életet, ha elmegy egy ÉKÉ-s ( életek közti élet) hipnózisra. Ma már nem hókuszpókusz. Vagy megtanulja az önhipnózist meditáción keresztül. Akkor saját magát is eljuttathatja egy előző életébe. De legyen célja, mert ha csak mozizni akar, nem fog menni.
2020. dec. 6. 15:40
 27/35 anonim ***** válasza:
2020. dec. 6. 16:32
 28/35 anonim ***** válasza:
26-os vagyok. Még hozzátenném Dr. Michael Newton: Lelkünk útjai című könyveket.
2020. dec. 6. 16:40
 30/35 anonim ***** válasza:
26-os vagyok.😊 Végtelen a lehetőség, kifogyhatatlan irodalom. Aki akar az igazán tud tájékozódni ez ügyben.
2020. dec. 6. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!