Halál után van élet?
Csak arra szerettem volna utalni, hogy hamis igazságokra fogtok jutni, ha nem vesztek figyelembe -szerintem- tényszerű adatokat.
"Ezek a "kutatások" nem állják meg a helyüket tudományosan"...persze, mert neked nem tetszik...sok ezer ember, legtöbbször gyerekek, valamint felnőttek hipnózisban meséltek komplett előző életeikről, áthozott készségekről, "sérülésekről".
Persze, jogod van semmibe venni -hiszen nem passzol a világképedbe-, de hamis konzekvenciát vonsz le a végén a "nagy kérdés"-ről.
Én hiszek abban, hogy van élet a halál után. Sok megmagyarázhatatlan dolog történik. A világ sokkal többől áll.
Viszont nem lehet biztosan mondani, hogy van élet a halál után de azt se, hogy nincsen.
Ugyanis nincs kőkemény bizonyíték arra, hogy nem lenne de arra sincsen, hogy van.
A hamu is ásványi anyag. Nem úszod meg sehogy se, hogy ne váljál valamilyen formában más élőlények részévé előbb-utóbb. :))
Esetleg ha kilőnek a világűrbe, ott hátha nem tesz magáévá az enyészet. De ott sincs garancia semmire, semmi sem örökkévaló.
Ha nem is robban fel a Föld, de a Napunk jó eséllyel igen ha letelik az ideje, de még mielőtt ez bekövetkezne, bekebelezi a Nap, úgy hogy megy az egész bolygó a nagy olvasztótégelybe.
És majd egyszer valamikor nagyon sokára, majd a Nap maradványaiból újabb csillagrendszer jön létre, újabb bolygókkal, elenyésző eséllyel talál még élet is kialakulhat rajta.
A Napunk is második vagy harmadik generációs csillag, ami azt jelenti, hogy mielőtt létrejött, ezen a "környéken" már volt itt korábban 1 vagy 2 csillag, amiknek a maradványából létezik a mostani - bolygóstul-kutyástól-macskástól-mindenestül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!