Lehetséges, hogy Hitler reinkarnációja zsidó?
Szerintem a kommunistákat gyűlölte. A zsidókban pedig megtalálta ezt az ellenségképet.
Inkább akkor már kínai lehet ma, esetleg maga Micimackó.
Tehát ha mondjuk valaki annyira gyűlöl egy népet, mint Hitler a zsidókat, és öli őket, akkor lehetséges, hogy annak az embernek az lesz a büntetsése, hogy egynek szület abból a népből amit előző életében gyűlölt és támadott?
Vehetnénk például egy rasszistát, aki a feketéket utálja és öli őket. Akkor mennyire elképzelhető, hogy az lesz a büntetése, hogy ő is feketének fog születni a köv.életében?
Elvileg, és "jogilag" zsidó volt, mert az anyja zsidó származású volt. Anyai ágon öröklődik a szokásjog alapján.
A kérdéssel kapcsolatban, valószínűbb, hogy olyan népbe születik, amelyet a zsidók elnyomnak/támadnak. Izrael körüli arab országok, vagy épp Palesztina.
Úgy tudom, hogy emberként reinkarnálódni már önmagában eredmény, egyfajta "jutalom".
Tehát valószínűbb mondjuk a kutya mint az egyik legtisztátalanabbnak tartott emlős.
De az is lehet, hogy Hitler most Sztálinnal kapirgál egy baromfiudvarban.
4, "az anyja zsidó származású volt"
Ez marhaság, valamit nagyon benéztél.
Amúgy 5-nek lehet igaza, bár az is lehet, hogy valami gusztustalan növény, vagy esetleg egy nagyobb kavics. (Mert a kõ ott van a tûzõ napon, a zuhogó esõben stb - hogy büntibõl ilyesmi, azt Baktainál olvastam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!