SZOTYEE8 kérdése:
Tegnap reggelre meghalt imádott kutyusom Gina. Albérletben lakom és itt is van egy kutyus aki tegnap óta körülöttem mászkál. Ahogy simogattam olyan érzésem támadt, hogy Gina lelke benne él tovább. Lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból Ginának szólítottam és első két alkalommal fel is figyelt rá pedig bogárnak hívják. Az nap amikor Gina meghalt a munkahelyemen egy szív alakú víztócsára lettem figyelmes. Lehetséges,hogy így üzent nekem?2020. okt. 3. 19:55
11/13 anonim válasza:
"Gina lelke benne él tovább2
kérlek, válaszoljad meg, hogy képzeled?
Hova lett a kutyi eredeti lelke, amivel a világra jött?
Ha az netán nem tűnt el, hogy él a kutyi két lélekkel?
,
Ha belelátod kihúnyt kutyád lelkét ebbe a kutyába, akkor az NEKED benne van.
Ha Gina tudott kunsztokat, akkor lelke vitte tovább azt a tudást. Érdemes kipróbálni ennél a másik kutyánál.
13/13 anonim válasza:
Ha +Gina lelke az említett kutyában van, akkor nem oda költözött, hanem megszállta.
Két lélekkel rendelkező kutya pedig tudathasadásos állapotba kerül - és nem tudni, mikor melyik lélek irányítja. A skizofrénia a kutyáknál sem lehet kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!