Létezhet az,hogy én is csak azt kaptam vissza amit adtam az embereknek!?
A karma logikus rendszer, ok, és okozat alapján működik. Nem valaki, vagy valami dönti el, hogy ki mit kap vissza, a karma nem egy személy, vagy dolog ítélete, hanem szabály. A csavart az okozza, hogy a karma törvénye feltételezi, hogy létezik reinkarnáció, ami azt jelenti, hogy amit visszakapsz, nem biztos, hogy ebben az életben tetted. Ha teszel valamit, de a következmény nem jelentkezik, mert közben meghalsz, akkor felborul az egyensúly. Ennek kiküszöbölése az, hogy új életbe kényszerülsz, és megtapasztalod az okozatot, amit a korábbi életedben indítottál el. ha ezt veszed alapul, akkor a reinkarnáció is ok, és okozat alapú, ezért kényszer, nem választás, döntés kérdése, és nem is a fejlődés, haladás a megvilágosodás felé a célja.
Általában az, amit visszakapsz, utal arra, hogy mi lehetett az, amivel okoztad. Azaz azt, amit visszakapsz másoktól, valamilyen hasonló formában te is megtetted korábban. Az időpont pedig nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!