Ezeket jelekként is lehet értelmezni?
Valami az sugallja nekem, hogy a sors tartogat nekem valakit. Idáig próbálkoztam egy csomószor, de nem jöttem össze senkivel. Pl.:
-nem tudtam találkozni vagy összehozni egy randit (időzítésekre gondolok)
-olyan suliba jártam idáig, ahol kevesen voltak a másik nemből
-feldobtam egy pénzérmét miután feltettem a kérdést (3-szor ugyanazt a kérdést és ugyanaz volt rá a válasz)
-akinél próbálkoztam, annak már volt párja
Ezeket jelekként lehet értelmezni?
Miért is ne lehetne úgy? Nekem is volt hosszú szünet a párkapcsolataimban. Ugyanez volt, hogy hiába görcsöltem: semmi. Aztán bevettem a lesz arom-tablettát :)) és lám: 12 éve vagyok együtt a párommal.
1998 Valentin napon szakítottam. Nem volt bunkóság, de hosszú ideje kihűlt a kapcsolat, vittem is virágot, de aztán valahogy mégis vége lett, közös megegyezéssel (mint egy munkaviszony megszüntetésénél)
Ekkor elkezdtem intenzíven bulikba, társaságba járni. Öt végén égettem a gyertyát és be akartam csajozni. De semmire(!) sem jutottam. És lám, a sors júliusra már meg is hozta a mindent elsöprő nagy szerelmet. És abszolút nem abból a körből, ahol "vadászni" voltam előtte.
igen,lehet jel. valószínüleg jelenleg más feladatra-életfeladatra-kellene koncentrálnod,önmagadat kéne megismerned,egyedül kell lenned,jelenleg nincs szükséged valójában párkapcsolatra,mert nincs itt az ideje
nézz mélyen magadba,és próbáld azt megétrezni,hogy mire van szükséged anélkül h arra figyelnél mit akarsz/tudom h nem könnyű../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!