Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha meghalunk egyszer akkor...

Ha meghalunk egyszer akkor hogyan válogatják ki hogy milyen állattá születek ujra?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam ezen én leginkább egy tyúk testében képzeltem el magam

2020. aug. 18. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem hinném hogy ez kívánság műsor .
2020. aug. 18. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Nincs újjászületés. Csak egyszer a földi létbe, ha kihívott vagy-még az életed folyamán, amíg lehelet van benned és csak arra, hogy dönt Isten vagy Sátán mellett. Több nincs.
2020. aug. 18. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Valahol azt olvastam, hogy a jelenlegi életed cselekedetei határozzák meg a következő életedet. Ha most jó voltál, akkor jobb életed lesz, ha rossz, akkor lehet, hogy patkányként fogsz újra születni.

Tudja szösz, hogy mi lesz a halál után, lehet, hogy jobb is így :) Elkerülni nem lehet, az élet része.

Max könnyebbé teheti, ha az ember hisz valamiben. Akár abban is, hogy halálunk után cuki porcica lesz belőlünk szeretteink ágya alatt...

Ha szereted a hasonló témákat boncolgató filmeket, akkor ajánlom neked a Tranzit a Mennyországba címűt :) Elgondolkodtató, és romantikus.

Azért biztos ami biztos, lehetőségeidhez mérten élvezd ki ezt az életet :)

2020. aug. 18. 13:51
 4/6 anonim válasza:
61%
nem hinném hogy akik rosszak azok majd patkányként fognak újjászületni. a patkány csak egy állat, és nem tudja hogy milyen alantas a léte, jó neki úgy. szerintem inkább nagyon szerencsétlen sorsokba születnek azok akik most nagyon elrontanak valamit.
2020. aug. 18. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha görény volt valaki mással, akkor a következőkben rendesen keltheti.

Ugyan így ha gyík, sunyi róka, vagy kígyó esetleg tuskó...

Persze nem ettől függ csak tipp...nem hiszem hogy vissza is lehet fejlődni.

2020. aug. 18. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:
A reinkarnációnak megvannak a törvényei. Minden percben építed a jövődet- ,vagy kovácsolod? - és ha ismered a szabályokat,akkor legalább tudod,hogy mit csinálsz. A vágyink,és a tetteink szerint megyünk tovább,egy újabb testbe,ahol újra lesz családunk és vágyaink,és aztán újra meg kell halni,és megszületni. Ez egy körforgás amit samsarának hívnak. Mint az évszakok ahogyan jönnek egymás után,vagy mint a nappal és az este. A lélek viszont örök,és nem hal meg sosem. Az ismétlődő születés és halál körforgása akkor ér véget,ha helyreállítottuk Istennel a kapcsolatunkat,Akit igazából minden kapcsolatukban keresünk. Tehát ez az emberi élet erre van.
2020. aug. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!