Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tudom mikor haltam meg és...

Tudom mikor haltam meg és hogyan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta kapom a jeleket, de sosem figyeltem oda rá. Ez a 911 szám. Olyan helyeken látom, ahol kb annyi az esély rá hogy holnap megnyerem a lottót. Elhiszitek, hogy egyszerre a rendszámon, a telefon időjén, és amit néztem videót youtubeon is a nézettség 911 volt? Ezért elmentem külföldre egy híres emberhez aki vissza tud vinni. Sajnos azóta letargikus vagyok, mert megvannak bennem a képkockák ahogy kiugrok a World Trade Centerből, 2001. szeptember 11-én. Borzasztó, sírok is néha, nem kellett volna megtudnom, mostmár azt érzem. Meg fogok őrülni.

Megvannak bennem a jelenetek amikor a kollégáimmal beszéljük angolul, hogy biztos egy baleset volt amiért beleszállt a repülőgép a másik toronyba. Aztán hirtelen miénkbe is belecsapodótt, sokkot kaptunk, elkezdett minden égni, és végül kiugrottunk az ablakon... Hogy fogjam ezt fel épp ésszel? Amit hoztam ebbe az életbe, az, hogy imádom Amerikát, már voltam is, és fura megmagyarázhatatlan természetfeletti érzést éreztem mindig amég ott voltam. Akkor még nem tudtam ezt, de a számok akkor is jöttek, de nem érdekelt. Tériszonyom is van, már a harmadik fokon is a létrán, és repülőre is legelőször sírógörcssel ültem fel 5 éves koromban, és akkor is furcsállták a szüleim, hogy miért beszélek olyanokat hogy ütközni fog valamivel a gép, meg hogy gonosz alakok vannak a gépen..

2020. aug. 10. 12:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
27%

Menj el pszichológushoz ha ennyire konkrét tévképzeteid vannak. Nem történt valami (valós) trauma az életedben ami ilyet válthatott ki? Esetleg mentális betegség vagy kábítószer használat?

Minden esetre keress fel orvost mert ez nagyon nem egészséges

2020. aug. 10. 17:42
 32/44 anonim ***** válasza:
5%
Az a gond, hogy meg nem szulettel volna meg piff, egybol.
2020. aug. 10. 17:54
 33/44 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha ez igaz, akkor azt mondom, hogy etikátlan dolog egy ilyen fiatal gyereket visszavezetni az előző életébe. Egy gyerek még nem tud ilyesmit kezelni.
2020. aug. 10. 22:49
 34/44 anonim ***** válasza:
51%

Ez egy rendkívüli pillanat, mert ez az első olyan eset, hogy olyan emberről, lélekről szerzek tudomást, aki jó eséllyel az én életemben inkarnálódott újra, legalábbis minden jel erre utal. Hihetetlen, hogy már ennyi éve történt ez a tragédia.

Itt is vannak jó szakemberek, én sem értem, hogy miért kellett emiatt kimenni. Nyilván a kíváncsiság hajtja az embert, de ez szerintem is felelőtlenség volt az ő részéről, hogy elvállalta ezt a dolgot. Én is úgy gondolom, hogy el kéne menni egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez. De hozzá kell tenni, és én emiatt aggódok, hogy ez a szakma meg úgy általában a tudomány hozzáállása még manapság is elég materialista ehhez az egészhez. Azért kíváncsi vagyok én is, hogy vajon egy szakember mit szólna ehhez, megpróbálná-e kimagyarázni valami materialista érvvel, vagy pedig nyitottan állna-e hozzá?

Esetleg még meg lehet próbálni felkutatni az áldozatokat, a hozzátartozóikat valamilyen módon, minél többet megtudni róluk, ha ez lehetséges. Bár sajnos több ezer emberről van szó, akik oda lettek. Így talán könnyebb lenne feldolgozni ezt a traumát.

Bár igen régóta érdekel ez a téma, nem tudom, hogy mennyire jellemző az, hogy két fizikai élet között csak egy pár év telik el. Odaát nem ilyen az idő, ha egyáltalán létezik ott ilyen. Nyilván a földi időhöz kell viszonyítani.

2020. aug. 11. 00:18
 35/44 anonim ***** válasza:
40%

az random mikor jössz vissza, érdekes a Tibeti halottas könyv vagy mi a címe?

2 dolgon akadtam csak fent, az aki vezetett nem folt felkészülve az esetleges traumára. Valamint, hogy mind ezt 5 évesen. Mondjon bárki bármit a döntésképesség nem egy 5 éves gyerek reszortja, főleg egy ilyen kockázat mellett.

S hiába tudtad meg miért láttad folyton a számot, 10 év távlata sem volt elég hogy feldolgozd, feldolgozzátok hisz ha már befizettek erre segíteniük kell. (Ha egy gyermek egy nagy traumát él át, gyermekpszichológushoz viszik évekig. legyen baleset, szándékos vagy természeti oka)

Te a "saját" életed végét láttad, másnak másé is évekig eltart.

16 körül belefér, már kialakult a személyiség java.

2020. aug. 11. 02:35
 36/44 anonim ***** válasza:
55%
Exercise booook - ha értitek, mire gondolok.
2020. aug. 11. 10:04
 37/44 anonim ***** válasza:
82%

#35 Ha jól emlékszek, tagadta azt, hogy 5 évesen vezették vissza.

Igen, Tibeti halottaskönyv a címe.

Ezt már neki írom. Nyilvánvalóan oka van annak, hogy miért ide közénk születtél, és nem mondjuk Amerikában újra, mint ahogyan annak is, ahogyan akkor meghaltál. És annak is, hogy most a felszínre kerültek ezek a rossz emlékek. Ezeken sajnos már nem lehet változtatni.

Szerintem, hogyha sikerülne ezt az egészet feldolgozni, akkor még jól is kijöhetnél belőle. Itt az országban szerintem fogékonyabbak az emberek ezekre a dolgokra, mint odaát Amerikában, és hogyha sikerülne valahogyan végső bizonyosságot szerezni az előző életedről, hogy ki lehettél a sok áldozat közül, akkor taníthatnád is bizonyítékként a reinkarnációra. Annyi embernek elmondhatnád, amennyinek csak tudod. És talán az idő múlása is segíthetne ezt az egészet feldolgozni.

Most a 21. században végre itt van már az ideje annak, hogy az emberek megtudják az igazságot a létezés nagy kérdéseit illetően.

2020. aug. 11. 10:15
 38/44 anonim ***** válasza:
#36 Nekem nem esett le. (34 és 37 voltam).
2020. aug. 11. 10:19
 39/44 anonim ***** válasza:
2020. aug. 11. 11:28
 40/44 anonim ***** válasza:
Okosabbnak fognak tartani, ha nem hangoztatod és elfelejted kényszerképzeted.
2020. aug. 15. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!