Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tudom mikor haltam meg és...

Tudom mikor haltam meg és hogyan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évek óta kapom a jeleket, de sosem figyeltem oda rá. Ez a 911 szám. Olyan helyeken látom, ahol kb annyi az esély rá hogy holnap megnyerem a lottót. Elhiszitek, hogy egyszerre a rendszámon, a telefon időjén, és amit néztem videót youtubeon is a nézettség 911 volt? Ezért elmentem külföldre egy híres emberhez aki vissza tud vinni. Sajnos azóta letargikus vagyok, mert megvannak bennem a képkockák ahogy kiugrok a World Trade Centerből, 2001. szeptember 11-én. Borzasztó, sírok is néha, nem kellett volna megtudnom, mostmár azt érzem. Meg fogok őrülni.

Megvannak bennem a jelenetek amikor a kollégáimmal beszéljük angolul, hogy biztos egy baleset volt amiért beleszállt a repülőgép a másik toronyba. Aztán hirtelen miénkbe is belecsapodótt, sokkot kaptunk, elkezdett minden égni, és végül kiugrottunk az ablakon... Hogy fogjam ezt fel épp ésszel? Amit hoztam ebbe az életbe, az, hogy imádom Amerikát, már voltam is, és fura megmagyarázhatatlan természetfeletti érzést éreztem mindig amég ott voltam. Akkor még nem tudtam ezt, de a számok akkor is jöttek, de nem érdekelt. Tériszonyom is van, már a harmadik fokon is a létrán, és repülőre is legelőször sírógörcssel ültem fel 5 éves koromban, és akkor is furcsállták a szüleim, hogy miért beszélek olyanokat hogy ütközni fog valamivel a gép, meg hogy gonosz alakok vannak a gépen..

2020. aug. 10. 12:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
50%
Mit dolgoztál a WTC-ben, azt tudod? Ha emlékszel a kollégáiddal való beszélgetésre, akkor gondolom tudod, hogy min dolgoztál épp.
2020. aug. 10. 13:38
 12/44 A kérdező kommentje:
Nem, mi már arról beszélgettünk hogy mi volt ez a nagy ricsaj, és azt hittuk egy baleset volt hogy beleszállt a repülő.. aztán meg a mi épületünkbe is és onnantól meg már írtam
2020. aug. 10. 13:43
 13/44 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem te ezt csak kitaláltad. Láttál egy filmet erről, és beleképzelted magad. Akár egész kis korodban, hogy nem is emlékszel már rá.

Ugyanis az emlékeidhez szükség van az agyadra is, ami ugye veled egyszerre született meg. Szóval próbáld meg megnyugtatni magad azzal, hogy amit képzelsz erről, az nem igaz. Egy orvost mondjuk nem árt felkeresni.

2020. aug. 10. 13:48
 14/44 A kérdező kommentje:
Kezdtem azt hinni hogy te nem vagy skeptikus. Nem, 5 éves koromban még a toy storyt sem engedték meg nekem, ha a terrortamadasrol egy szot is tudtam volna akkoriban valoszinuleg eltorik a kezemet. Nem lattam rola semmit, se filmet se semmi. Nekem ezek vannak meg, ezeket lattam amikor voltam ennel az embernel. A nevemet is kiabalta akkor valaki, utananeztem es tenyleg volt olyan aldozata. Szoval tul sok az osszefugges hogy ne legyen igaz. Ilyet en nem talalok ki
2020. aug. 10. 13:53
 15/44 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem semmi,ahogy visszaemléxem már túl a 30-on a tv-ben néztem ahogy kiugrálnak az emberek,talán integetnem kellett volna..

Úgy értettem,hogy betervezted-e a centeres ugrást avagy a sokk hatására történt...a földi lineáris forgatókönyv szerint a WTC sem véletlen baleset hanem előre megírt történet volt ha így érted...De úgy látszik nem akkorra voltál kiírva,tehát ha nem esel pánikba valamilyen módon talán túléled..

Számomra az az érdekes,hogy 5 évesen tudtad,"hogy gonosz alakok vannak a gépen.",amit a halálod napján még balesetnek gondoltál a kollégákkal,tehát magaddal hozott információk...

2020. aug. 10. 13:54
 16/44 anonim ***** válasza:
9-es voltam..
2020. aug. 10. 13:55
 17/44 A kérdező kommentje:
Amikor a második repülő becsapódott a mi épületünkbe, akkor azért már gondoltuk hogy nem csak úgy véletlen 2 repülő csapódott be sajnos.. muszáj volt ugrani, mert égett az egész iroda, vagy halálra égek vagy ugrok
2020. aug. 10. 14:01
 18/44 anonim ***** válasza:
34%
Az emlékeket nem az agy tárolja, 13-aska kérjük fáradjon át a troll kategóriába,köszönjük..
2020. aug. 10. 14:04
 19/44 anonim válasza:

Lány vagy, vagy fiú?

Nemedre emlékszel?

2020. aug. 10. 14:05
 20/44 anonim ***** válasza:
29%
A karma márpedig úgy működik ahogy leírtam,valami nálad nem kerek kérdező..
2020. aug. 10. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!