Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki hisz a lélekvándorlásban?

Valaki hisz a lélekvándorlásban?

Figyelt kérdés
Ha igen mi alapján?Én nem hiszek benne csak kiváncsi vagyok miért hisz benne valaki.Esetleg valakinek van ilyen élménye?

2020. júl. 27. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Tudom hogy van.

Előző életeimre is emlékszem pontosan a következővel is tisztában vagyok.

karma csak kis szerepet játszik ebben inkább a tanulás felismerés a fontos az élet egyéb területein amit el kell sajátítanod.

Egyikben sem voltam gazdag herceg ezután se leszek egyszerű ember voltam problémákkal amikből meg kellett dolgokat tanulni.

Ennyi az egész lényege.

2020. júl. 27. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem személyesen nincs hasonló élményem, de megcáfolni se tudom a létezését eféle jelenségnek. Ez olyas valami amit csak az hisz el akivel megtörtént már és emlékszik rá. Persze ezt csak elméleti síkon mondom hisz nem éltem át (vagy nem emlékszem rá). Illetve azért is hihet benne annyi ember mert megnyugvást nyújthat számukra, hogy lelkük nem vész a semmibe a halál után.
2020. júl. 28. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A lélekvándorlás mint halál utáni vagy földön túli élet csak illúzió. Csak egy látszat amihez nem feltétlenül párosul mögöttes tartalom. Az ember mint halandó élőlény az érzékszerveire támaszkodik a kötülötte lévő világ, valóság megismerése közben. Pl számtalanszor előfordul mindenkivel, hogy egy relatív kényelmes helyzetben is furcsán esetleg kényelmetlenül érzi magát. Úgy érzi ami történik vele idegen attól a érzéstől amit megtanult, megtapasztalt az élete folyamán. Az igazság az, hogy mindegy mi történik velünk, vagy a világgal azt csak úgy érezzük, és próbáljuk magunknak megmagyarázni valamiféle igazságot azért hogy meg tudjuk értetni magunkal fel tudjuk dolgozni és tovább tudjunk lépni.
2020. júl. 29. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!