Öreg lenne a lelkem?
17 vagyok, de kb semmiben sem hasonlitok a mai fiatalokhoz: nem izgatnak a bulik, a divat, az orrba szájba tosszás,meg a hasonlok.Sokak szerint olyan vagyok már mint egy nyugdíjas vénember :D
Szerintetek ez azért van mert a lelkem egy párszor már újjászületett?
Nem, hanem mert nem érdekel és kész. Valaki még 50 évesen is bulizik (lásd Madonna), és biztos nem azért, mert a Kabbala meg ezek megfiatalították a lelkét.
Engem sem érdekelnek a bulik, meg amiket felsoroltál, és én is 17 vagyok.
Én fiú vagyok és ugyanúgy ,én is ilyen vagyok :D
ezzel nincs is baj,egyrészt discokban adnak drogot,aztán rávesznek hogy majom vagy ha nem bírod megtenni,aztán szépen rászoksz..Ezt úgy mondom hogy ismerek nem egy esetet^^
A mostani fiatal lányok meg iszonyat hamar elkurvulnak..Nem is tudom azt hiszem tegnap olvastam egy kérdést,hogy egy lány asszem 13 vagy 15,elakarja veszteni a szüzességét.. Erről ennyit :) De nem hiszem hogy öreg lenne a lelked..Csak mindenki másképp müködik :)
na ennek örülök:)
a másik meg néha vannak nekem ilyen furcsa képeim egy pesti bérházról(még új állapotban)esö esik közben és ekkor olyan hirtelen nyugalom és honvágy fog el, ez mitöl lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!