Tényleg volt előző életünk?
Nem tudom, kérdezzünk meg pár halottat, hogy mi van a halál után.
Vagy, várj csak..
Minden jel szerint igen, újraszületünk. Hogyha belegondolunk, nem nagyobb csoda kétszer megszületni, mint egyszer! Nem a semmiből jöttünk létre, viszont nagyon erős a fizikai testtel való azonosságtudatunk.
TOba, szerinted mindenki, aki ebben hisz, az kábítószeres, Vixen is, meg Müller Péter meg a dalai láma, meg a Földön sok-sok millió ember? Hát ez elég érdekes vélemény.
Ez az egyik legősibb ezoterikus tanítás, egy alaptétel.
Vannak rá bizonyítékok, bár azt úgysem hinnéd el. De neked ezt nem is kell elhinned, nem tiltotta meg senki, hogy ne higgyen benne valaki. Ez a te külön képzeleted, hogy "mese", meg "nem igaz".
Szerintem Red Vixen nem tesztel, mi értelme lenne ennek?
De nem is értem, hogy az ilyenek, mint te, miért irkálnak ide. Én rá sem kattintok arra a témára, ami nem érdekel. Ez a téma nem neked való!
"De nem is értem, hogy az ilyenek, mint te, miért irkálnak ide."
Engem alapvetően érdekelnek az ilyen dolgok, és kb. 16 éve arra várok, hogy valaki bebizonyítsa a halál utáni életet, hogy valaki mutasson fel komolyan vehető bizonyítékokat (ennyi ideje foglalkozok spiritualitással). Sajnos ilyen eddig nem történt, pedig én szívesen diskurálnék róla.
Aztán jönnek ezek a vicces mókusok az idióta hozzászólásaikkal, és olyankor kitör belőlem a röhögés :D
Pont az ilyenek teszik nevetségessé ezt az egészet. Ez az egész ezoterikus izé a legtöbb ember szemében manapság a legjobb esetben is csak egy vicc (rosszabb esetben OPNI szökevények játszóháza), mert az Ezo TV szintű konyhamágusok, a NLC jellegű házispirituálisok meg a többi, pénzért és hírnévért magából hülyét csináló kókler lejáratta a témát és a komolyan vehető vita lehetőségét is tönkretették. Ki venne komolyan egy olyan tudóst, aki bohócsipkában, a nyelvét öltögetve és cigánykerekezve meg az előadásain? Mert most az ezotériában utazók túlnyomó többsége így néz ki.
Van néhány normális fazon, pl. Ian Stevenson, akinek a munkásságát lehetne komolyabban vizsgálni, de senki nem fog addig foglalkozni vele, amíg 1 normálisra 100 bohóc esik.
Pedig én tényleg szívesen látnék nagy dolgokat ettől a témától, de amit itt a GYK-n előadnak, az viccnek is rossz.
Meg azért is írok ide, hogy legyen ellenvélemény, mert sokszor egymást támogatva jönnek a butábbnál butább hozzászólások, úgy jelentenek ki dolgokat, mint ha azok tények lennének. Kérdező meg azt érzi, hog ha sokan írják ugyanazt, akkor biztos igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!