Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Igaz,hogy a lélek maga választ...

Manócska1 kérdése:

Igaz,hogy a lélek maga választja meg a szüleit,meg hogy mit hogy szeretne csinálni következő életében miután halála után elemzi az előzőt és tanul a hibáiból?

Figyelt kérdés
lélek,élet

2020. máj. 16. 18:32
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
utolsó,Androsama: nem biztos hogy hibáztál.. sajnálom,reméljük következő életed jobb lesz
2020. jún. 7. 17:17
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy tök sz*r életem van, de azért lehetne sokkal jobb is. De ezt dobta a Sors. Ez van. XD
2020. jún. 7. 21:38
 23/31 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek lehetne jobb is..
2020. jún. 8. 08:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve akinek már így is tök jó. XD
2020. jún. 8. 09:05
 25/31 A kérdező kommentje:
Hát,na :)
2020. jún. 8. 12:33
 26/31 anonim ***** válasza:
84%
Igen. De ez sokkal magasztosabb, mint ahogy elképzeled. Ne így képzeld el ezeket a folyamatokat.
2020. jún. 15. 06:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

CSak akkor igaz, amikor a lelek mar elér egy bizonyos fejlettsegi szintet.

Mellesleg az alkoholista apa, betegsegek stb azert vannak, hogy az illeto tanuljon belole.

Ajanlom az Egyseg torvenye cimu konyveket e temaban.

"Nem. Nem tudjuk mi van halál után, csak elméletek vannak rá. Ez is csak egy elmélet aminek semmi alapja nincs"

Az egyes valaszado jol megmondta :D

Nem nem igaz, de nem tudjuk, hogy mi van. Vagyis hogyan jelentheted ki, hogy nem igaz? Nem kicsi ellentmondas.

Semmi alapja nincs, de nem tudjuk mi van a halal utan.

Ha nem tudjuk hogy mi van a halal utan, akkor igencsak nagykepu dolog kijelenteni, hogy nem igaz.

2020. jún. 15. 09:32
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem miért választottam ezt a fos eletetet.
2020. júl. 9. 19:28
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

13as vagyok.

Hozzaszoktam mar hogy az emberek ... azaz a “hetkoznapi emberek” fel sem tudjak fogni epp esszel mit is nevezunk igazi eletnek. Csak az olyan emberek tudjak igazan, mint pl en is. Szavakban nehez valaszolni, es olyan embernek aki nem lat tobbet egy fanal meg nehezebb.

Attol meg hogy te nem erted a letezesednek okat az nem jelenti azt hogy nincs, sot azt sem jelenti hogy a dolgok ne zarhatnak ki egymast.

A kedvenc fizikai tudosom Nikola Tesla.

Akit a vilag elnyomott, mert elakart nemitani. Es egesz eleteben a fizikaban hitt ahogyan itt mindenki manapsag, majd kesobb rajott hogy igazabol a fizika az maga a spirtualis elet az univerzum.

Tehat a fizika amiben ti annyira johiszemuen hisztek maga a vilag egy apro kicsiny toredeke. Mely ugy van definialva emberi modon, hogy a ti nyelvetekkel es agyatokkal is kepesek legyetek felfogni.

Egyebkent nem vagyok duhos, mar megszoktam hogy korulottem sok a buta ember. Es nem azert hivlak butanak mert nem tudod a valaszt dolgokra vagy mert okosabbnak erzem magam, hanem mert eliteled a logikus gondolkodast vagy azt hogy a vilag nem csak az lehet amit latsz. Sot a vilagbol igazabol senki nem tud semmit.

Mellesleg valaszodra azt uzenem: hogy attol meg hogy megvan szerkeztve az eletunk meg letezik szabad akarat. Tehat ha talalkozol x-el azt 500 vagy tobb kombinacio modon is megteheted.

Jon egy szituacio egy dontes az eletedben ekkor lep eletbe a szabad akaratod, es te alakithatod ahogy szeretned.

Beke

2020. szept. 8. 06:38
 30/31 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó. Na és te honnan gondolod h neked van igazad? Azért vagyok buta, mert amiről egyikünk sem tud.. én máshogy gondolom?

Szerintem te vagy hiú és hiúság ha azt gondolod van értelme az életnek, minden életnek. Eltaposok egy hangyát véletlenül, tehát észre sem veszem. Hogy tanulok belőle? Hogy tanul belőle egy 10 perce világra jött hangya?

De oké, emberi példa:

Mit tanul abból egy kisbaba ha meghal 1 naposan? - mondhatnád a szülő tanul belőle.

De mi van ha a szülő csak béranya és nem is tud róla ha a kisbaba meghal a kórházban? Ráadásul nem az első ilyen szülése, tehát még csak lelkiismeret furdalást sem érez.

Hogy tanul belőle bárki? Mi értelme volt a baba életének?

Ha van egy felsőbb hatalom, ha a világegyetem létezésének van is értelme. Ha az emberiségnek összességében van is értelme. Elhiheted nekem, h egyetlen életnek semmi értelme nincs. Aki mást állít az nem buta, csak naív és hiú.

A gyárnak, a zöldségesnek, az áramnak, a pénznek, a vágóhídnak, a medve anyának, a nyulaknak... mindennek van 10 % vesztesége.

Szerinted emberi veszteség nem lehet??

Mint emberiségnek van értelme, úgy az egyénnek nincs. De ringasd csak magad.. én megértem.. úgy könnyebb élni. Ez is belénk van kódolva. Remény, hit a nagyobb célért.

2021. febr. 3. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!