Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ki miért hisz a reinkarnációban?

Ki miért hisz a reinkarnációban?

Figyelt kérdés

én igazából hiszek benne mert olvastam erről szóló könyvet ami meggyőzőtt róla,és a családom is ebben hisz. De én nem tapasztaltam még olyat ami egyértelműen arra utalna hogy létezik.

Esetleg valaki elmesélné hogy miért hisz benne vagy milyen bizonyítékai vannak amit megtapasztalt már?

Aki nem hisz benne az ne válaszoljon hogy ez baromság és nem létezik....

köszönöm

2020. ápr. 15. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Olvasni sok mindenről lehet. Eldöntheted, hogy hinni akarsz, vagy megtudni az igaz?
2020. ápr. 15. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek benne, mert nem tudom elképzelni, hogy a halál után elveszik a lélek
2020. ápr. 15. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem lenne reinkarnáció most nem tudnék ide írni, mert engem még légy koromban agyon csaptak.
2020. ápr. 15. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
A reinkarnáció nem hit kérdése. Nem te, mint egó reinkarnálódsz. A reinkarnáció maga az a tény, hogy minden nap halnak meg élőlények és minden nap születnek újak. Az egy tudat reinkarnálódik.
2020. ápr. 15. 19:29
 5/11 anonim válasza:
91%

Miért ne hinnék benne?

Hát csak egyszer élünk! :D

2020. ápr. 15. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem , hit az lehet vakhit babonaság tévút . Megtapasztalható előző elet utaztatással , itt Mo-n is . Lélek elveszik az is atmeneti egyszere , szellemi létezés van de ettől is másabbak vagyunk .
2020. ápr. 15. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki abban hisz amiben akar, amiben szeretne. Minden amit olvasol látsz azt megerősítésnek fogod venni (ún. önmegerősítés reflex) s mindent el fogsz vetni ami ezzel ellenkezik. Vallási kérdésekben soha nem lesz kézzelfogható tudományos bizonyíték.

Viszont ha kétségeid vannak akkor ezek szerint mégsem annyira erős a hited...

2020. ápr. 15. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a kérdést, dolgot logikailag, vagy talán úgy is lehetne mondani, hogy filozófiai értelemben következtettem ki.

Arról van szó, hogyha már egyszer megszülettünk, az nem nagyobb dolog, mint többször megszületni. Ezt talán már mondta is valaki, csak nem tudom a nevét. Csak úgy a semmiből szerintem nem jöhet létre a tudatunk. Hogyha eleve nem léteznének, akkor a semmiből szerintem nem jöhetne létre soha sem valami, csak azért, mert két sejt egyesült.

Az a nagy baj, hogy az ember teljesen azonosítja magát a testével, mert ez az érzés nagyon erős. De nem volt ez mindig így a történelem folyamán.

Minderre, az erre alapozott hitemre épül rá a sok minden, ami a könyvekben ezzel kapcsolatban olvasható.

2020. ápr. 16. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
"hogyha eleve nem léteznének"- ezt akartam írni
2020. ápr. 16. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
"léteznénk" - na végre sikerült, ezt akartam írni
2020. ápr. 16. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!