Mennyi idő meditáció után ébredek fel?
XD
A megvilágosodás a szellemünk fényessé fejlődése, és az elménkben, szívünkben lévő tudás a nagyobb és nagyobb jó követésére.
Az üresség részleges elérése segíthet egyeseknek megtalálni az utat a megvilágosodás felé, spirituális felébredéshez.
Te két élet múlva fogod elérni azt, amire most gondolsz, hogy elérni akarod.
Arra neked kel ráébredned. Nem hiszem, hogy itt kielégítő válaszokat kapsz.
Az üresség állapotában mit számít egy olyan apróság, hogy idő?
Egyetlen percre sincs szükséged ahhoz, hogy úgy dönts, a jelenben vagy. Az érzéseiddel, gondolataiddal pedig nem foglalkozz. A megvilágosodás pont annak a felismerése, hogy nem kell velük foglalkozni, nem kell őket megváltoztatni. Nem kell megtudnod semmit, nem kell máshogy érezned magad. Amíg ezt hiszed, addig egy belső ellenállást tartasz magadban, ami boldogtalanságot okoz, és a megvilágosodás keresésére ösztönöz. Akik meg akarnak világosodni, azok kivétel nélkül a boldogtalanságtól akarnak ezáltal megszabadulni. Én is attól akartam megszabadulni, azért vágytam rá ennyire.
Tehát nem kell semmit elérned, nem kell semmit megtudnod, mivel már most is az a tökéletes, halhatatlan, végtelen lény vagy. Az elvárástól kell csak megszabadulnod, hogy meg kell tudnod valamit, érezned kell valamit.
Amíg azt hiszed, hogy időre van szükséged, addig fájdalmat fogsz átérni, mivel a fájdalom és a szenvedés csak az időben létezik, a jelenben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!