Szerintetek mi lesz a halál után? Szerintem ez (videó lent)
Hogy ne csak trollkodjak, nem tudom én nem láttam semmit sem oda át, bár lehet pontosabb az, hogy nem emlékszem semmire sem. Hülye kölyök voltam és drogoztam 15 évesen amitől megállt a szívem és úgy élesztettek újra a kórházban szívmasszázzsal, nem volt odaát semmi csak feketeség, de igazából arra sem emlékszem hogy kerültem be a kórházba, az ébredés különös mintha ilyen gonosz nevetésre ébredtem volna fel és arra emlékszem, hogy valaki azt mondja na felébredtem a drogos. Lehet csak hallucinációs élmény, de lehet valami más.
Úgy vagyok vele, ha nincs utána semmi akkor nem kell félni tőle annyira, mert úgy sem leszek a tudatomnál, hogy felfogjam a halált. És nem, nem jön feketeség sem mint a videóban, csak ezzel tudja azonosítani legjobban az elme a saját nem létét. Nem fáj. Ha meg van valami akkor az csak pluszba jó.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!