Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Komolyan kérdezem, hogy...

Komolyan kérdezem, hogy létezik olyan"varázslat", hogy ellened fordítják a szerelmes gyerekedet? Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 08:46
1 2
 11/15 xdlovas válasza:
100%

Volt egy durva kapcsolatom, azt akartam elérni, hogy a hölgy egyetemre járjon és ne pocsékolja el az életét... most heti 6nap dolgozik potom pénzért érettségi nélkül.

Arra jöttem rá, hogy amíg ő nem akarja a változás, nem lesz saját gondolat/cél, addig mondhatsz bármit... nem érdekli.

Szerintem ezt kéne elérni vagy hogy lássa mi a normális, mert az is fontos... akár filmekből, hogy milyen egy olyan kapcsolat amikor egyenlőek a felek, hogy lássa, értse mennyire nem jó ha csak kihasználják.

De úgy gondolom (én is csináltam), egy idő után az ember belefárad, ha csak ő tesz bele a kapcsolatba!!!!!!

2020. jan. 9. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem varázslat, hanem párkapcsoalt, és ha alapvetően nem akar rosszat a fiónak nem is feltétlen biztos hogy baj ez... Sok anya nehezen viseli, ha az édes kisfia elkezd felnőtt életet élni sokszor akár harminchoz közel is
2020. jan. 9. 21:48
 13/15 anonim válasza:
78%
Komolyan kérdezem, hogy létezik olyan"varázslat", hogy szerelmes gyereked ellen fordulj?
2020. jan. 11. 12:03
 14/15 Chmike válasza:
56%
Fogod a bodza pálcádat és kimondod: avadekedabra! A hatás garantált!
2020. jan. 14. 10:50
 15/15 De La Cruse ***** válasza:
77%

Az nem varázslat, hanem pszichológia és létezik.

Persze igénybe lehet venni természetfeletti segítséget.

Ilyenkor Jézus nevével meg kell törni a szellemi hatalom befolyását és kell rendezni személyesen a sráccal a dolgokat, úgy hogy végig kell vezetni egy logikai úton, hogy miért jó az neki, hogy enni, inni kapott, ruházva és taníttatva volt és erre két ember élete ment rá.

2020. jan. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!