Komolyan kérdezem, hogy létezik olyan"varázslat", hogy ellened fordítják a szerelmes gyerekedet? Mit lehet tenni ez ellen?
Volt egy durva kapcsolatom, azt akartam elérni, hogy a hölgy egyetemre járjon és ne pocsékolja el az életét... most heti 6nap dolgozik potom pénzért érettségi nélkül.
Arra jöttem rá, hogy amíg ő nem akarja a változás, nem lesz saját gondolat/cél, addig mondhatsz bármit... nem érdekli.
Szerintem ezt kéne elérni vagy hogy lássa mi a normális, mert az is fontos... akár filmekből, hogy milyen egy olyan kapcsolat amikor egyenlőek a felek, hogy lássa, értse mennyire nem jó ha csak kihasználják.
De úgy gondolom (én is csináltam), egy idő után az ember belefárad, ha csak ő tesz bele a kapcsolatba!!!!!!
Az nem varázslat, hanem pszichológia és létezik.
Persze igénybe lehet venni természetfeletti segítséget.
Ilyenkor Jézus nevével meg kell törni a szellemi hatalom befolyását és kell rendezni személyesen a sráccal a dolgokat, úgy hogy végig kell vezetni egy logikai úton, hogy miért jó az neki, hogy enni, inni kapott, ruházva és taníttatva volt és erre két ember élete ment rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!