Miként és miért kerül a lélek az ő testébe?
#30/#31
4 dimenziós lény? Mármint egy meg határozó adat, ami meghatározza és körül írja egy személy vagy egy tárgyának a térfogatát? Még az 5-6-7-8 dimenziósokban is hiszek! Másrészt, amit leírtál csupán hétköznapi dolgok, amit a saját egységedben észleltél, én azonban sokkal olyan 'világi" dolgokra célzok, mint a fizika törvénye idő és tér, atomok megfigyelése, biológia vagy akár növényi, ugyanakkor olyan inracionális anomáliák, melyeket mégha te magad nem is észlelsz, mert a saját körletedben vagy, más külső tényező(k) megfigyelője megtudja figyelni ezt az úgynevezett 'bugot' észlelni tudja.
Miss Endzsi! nagy tévúton jársz kérlek kicsit képezd magad mert ez a beetetős szektás hülye duma az okos tanult emberen nem működik! :D
először is!!!!!!!!!!! először is árnyék... az árnyék egy testnek a fény hiánya a fény pedig fotonokból áll... a foton pedig egy energia ami elektromégneses csoportba tartozik... és 4 dimenziós lénynek az árnyéka vagyunk :DDDD te jó ég mi magunk vagyunk a 4 dimenziós lényeg te idióta saját magadat égeted! :D tényleg inkább nézd át ha nem is einsteint de ezt a dimenzionális dolgokat! sőt elmondom neked én! 4 dimenzióban élünk 3 zér dimenzió ami a szélesség magasság és hosszság és egy idő dimenzióban! ":S és a felsőbb dimenziokban is hasonló törvények játszhatnak le csak ki vannak bővítve a quantum fizikában vannak teljesen más fizikai törvények! ezért sem tudták még a relativitás és a quantum elméletet egyesitteni....
lényegtelen hogy hogyan akarod eladni magad a másik ***? jeles felhasználoval... hülyég vagytok mind a ketten sajnos... és kóklerek...
és éntudat... mit akarsz feltölteni ha nem létezik de ha feltöltöd valamire akkor létezik... ugye tudod hogy ezek olyan paradoxonok amik tévesek? attól hogy valamire áttraszportálod az öntudatodat akkor te létezni fogsz ugyan úgy mivel lényegében a tudatodat teszed bele máshova! max a tested hal meg... de a pédád is rossz mivel a nem létezés és létezés egyszerre van mint fogalom de te egy létező dologgal példáztál... és üresség... mint igazi valóság.... mivel az üresség egy olyan állapot ahol nincs valoság ezért az maga a semmi szóval nem a valoság hanem semmi sem... a nagybum előtt elvileg ilyen állapot volt de nem lehet tudni pontosan de elvileg az is lehetséges egy tudományos!!! elmélet szerint hogy a világ az utolsó percében összeroskad és összezsugorodik és ismét felrobban ha ezt a gondolat menetet viszem végig az azt jelenti hogy a világ örök nincs eleje vége nincs nem létezés csak létezés!
******?! nevű felhasználó!
először is én vagyok a 18 és 23 és jobb ha tényleg átveszed a tudományos dolgokat! és képesítés... mire gondoltál pontosan? szakma? érettségi? vagy esetleg vezetői képesítés? mert mindhárom van... + a tudományt már 6 éves korom óta azaz 15 éve tanulom mert érdekel...
és amit te le írtál a 29-es válaszban... mi van?! nem látsz rendesen mert az a válasz egy válasz... ha még két külön válaszba írtam volna akkor még oké hogy nem tod hogy az most egy ember de így...
valamint megnéztem ezt az illúzió elméletet nem találtam sehol... az idő relatív nem lineáris...!(ahogy írtam einstein) és anomália... szintén einstein vagy inkább a 21 század nagy koponyája stephen hawking... a tér-idő qurvára nem lineáris... a gravitáció nagyban befolyásolja meghajlítja és még rést is út a valóságon! fekete lyukak! maga az anomália... a tudományos részt főleg neked írtam!!! és energia! nos az energia az szó szerint nem lehet alkotni és megsemmisíteni! ugyan is egy őrök dolog ami sosem vész el... az energia max a villanyról fogy le mert nem fizetted be a számlát... valamint ott a sötét energia és anyag ami a világunk 96%-át alkotja és nem tudjunk hogy mire való mit csinál!!! azaz amit mi látunk érzékelünk és kitudunk mutatni energiát az csak a világunk 4%-a!!!!!!!!!!!
(tudomány!!!!!!!!!!!!!!!!) sötét vagy sajnos mint az éjszaka! inkább tényleg tanulj egy kicsit ehhez még vagy inkább mond azt hogy mindent isten teremtett ne akard tudományosan megmagyarázni egy olyannal hogy illuzió minden és még te magad sem érted hogy mit beszélsz csak mondasz valamit amit a hülyék be vesznek!
Na jo ezzel teljesen elástad magad! Egyértelműen egy fikarcnyit sem értesz a tudományhoz még is ugy csinálsz... és csak dobalozol minden suletlenseggel! Egy filmből akarsz tudományos dolgokat ki venni te mivel támasztod meg az allitasaidat az eredet C. Filmmel??? Egy hatalmas fogyatékos vagy! Én a világ igazi mivoltával támasztom alá te viszont az anno 2000-res évekbeli mátrix suletlensseggel amugy ha mar program...
csak a rendszer gazda tudja a programokat szerkeszteni... ha ezt nem tudnád... és mivel mi nem vagyunk azok ezért semmit sem tehetünk... a saját hulye fikciód is megcáfolnák 😅😂😬😓😓😓 inkabb bújj el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!