Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy az elhunyt...

Lehetséges, hogy az elhunyt szerettem az?

Figyelt kérdés
Ma halt meg egyik szerettem. Amikor mentem az úton, akkor ott volt egy kutya, ami megindult felém, de nem bántott csak nézett. Aztán én mentem tovább, a kutya leült és nézett, amíg be nem kanyarodtam egy másik utcába. Utána még visszanéztem, de már nem volt ott. Lehetséges, hogy az elhunyt szerettem volt? Üzenni akart nekem vagy mi lehet ez?

2019. okt. 17. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Erre inkább azt mondanám, hogy nem a kutya volt a szerettted, viszont a szeretted ott vot valahol a közeledben és a kutya látta őt.
2019. okt. 18. 07:32
 2/3 anonim ***** válasza:
24%

Lehetséges.

Ilyet én is átéltem már. 2017 februárban halt meg anyukám. Április közepén volt egy nap, mikor rossz idő volt. A munkahelyem ablakán kinéztem és ott volt egy fehér galamb. Kimentem a bejárathoz és rám nézett. Majd visszamentem az ablakhoz, kinéztem és ő is visszanézett. Tuti, hogy anyukám volt.

Meg volt olyan, hogy halála után nem sokkal egyik éjszaka a polcomról leesett az egészségmandala. Ezt is egy jelnek tekintem.

2019. okt. 18. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
26%

Részvétem! Apukám ezen a napon (10.17) halt meg 4 éve..

Első válaszával egyetértek.

2019. okt. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!