Létezik olyan, hogy hülyék mennyországa?
Igen, létezik!
A mondás szerint akit Isten szeret, vagy elveszi az eszét, vagy pedig magához veszi.
Ha ebben a sorrendben történik, akkor teljesül a kérdés igazsága.
#6os vagyok:
Igazabol aki azt hiszi hogy minden csak illuzio, csak sajnalni tudom.
Ennyi erovel te nem is letezel, en sem letezek, es akarmikor eltuntethetsz engem mert csak illuziok vagyunk. Ja de nem tudsz eltuntetni, mert halhatatlan a lelkem igaz? De akkor megis valos vagyok? :D
Ez az egesz mindenseg egy illuzio szerintem nem helytallo kijelentes.
- Irtad hogy csak a fizikai vilagban letezik fejlodes...ez igy mi? Xd
Ezzel azt allitod hogy az elozo eleted memoriaja es tudasa nem szallhat at a kovetkezobe, ezzel sok embert es tobbezer eves spiritualis tudast athuzva.
Ugyanezzel azt is mondod hogy minden ami az asztralsikon van vagy mas dimenziokban nem tud fejlodni. Ergo minden ami nem itt van, mar millio evek ott van, es nem is fog valtozni.
Szoval nem is tudsz ujjaszuletni egy masik eletben, mert az is egy bizonyos fejlodes, ami nem csak a fizikai vilagban van.
De akkor mi csak biologiai dolgok egymasra valo reagalasa vagyunk...varjunk akkor az elmem ami szerinted letezik, hogy fejlodik? Vagy az elme is teljesen fizikai?
Erdekes.
Elfogadom hogy van ilyen latasmod, de ajanlom hogy te is nezz meg mas dolgokat es gondolkozz el azon miben hiszel. Tapasztalj es fedezz fel dolgokat, ne csak olvass es higgy a legszimpatikusabb soroknak.
Es akarmekkora illuzioban is elsz, ne felejtsd el hogy azert valamilyen formaban a te allaspontod szerint is elsz. Ugyhogy tegy is ugy, elvezd ki a mindennapjaidat es ne vedd el masok kedvet sem tole.
Nekem sem kell hinni nyilvan, probaltam megerteni a te nezetedet es talalkoztam mar vele regebben de en nem tartom tul realisnak:)
Beket es boldogsagot az utadon, sajnalom ha kicsit offenziv hangvetelunek jott le ez az egesz, nem az volt a celom, csak a sok kuszasagra szerettem volna ravilagitani amit felvetsz, mert en ugy latom egy ket resz erosen ellentmond meg egymasnak is.
Röviden:
Csak illúzió az, hogy minden csak illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!