Az illuminati miért a sátán oldalán áll és miért ezt nyomatja a médiában ha a sátán szenvedést meg véget hoz ennyire hülyék lennének?
"Angyalok álszentségében van valami elvégre a nevük is eredete az hogy butítók"
Mi van? XD Az "angyal" szó a görög angeloszból származik, ami hírnököt jelent...
Nem vagyok szkeptikus, rengeteg mindennek utánaolvastam, és tudod, mire jutottam? Az illuminati egy mítosz, amiről jópofa könyveket lehet írni, de a valóságban aligha létezik már a rend, vagy ha akad egy-két fanatikus követője, a befolyásuk nyilvánvalóan nulla.
A sátánizmus inkább divat, és téves informálódás keveréke, mint igazi hit. Akik hatalomra vágynak, de nem képesek ezt maguk elérni, elég gyakran próbálkoznak vele.
De ez eleve esélytelen. A sátán az égi seregek tagja akit az isten azzal bíz meg, hogy kísértse meg az emberek hitét. A látszólag istenfélőket megpróbálja, hogy az isten láthassa, valóban féli e őt.(Jób könyve) Az evangéliumokban Jézust kell megkísértenie, és letérítenie az útjáról. A jelenések könyvében van megírva, hogy levettetik a földre a végítélet előtt. Ez, ha nem boncolgatjuk mindenféle elvont, és belemagyarázó okfejtéssel, akkor azt jelenti, hogy csak a végítélet előtt taszítják ki a mennyből, az égi seregből, és szabadul el végképp a földön. Mivel addig az égi seregek tagja, és isteni parancsot követ, nem nevezhető az eredendő gonosznak.
Egy kicsit más: az ószövetségben igen kevés szó esik démonokról. A sátán mint isten egyik szolgája kerül említésre. Az embereket sújtó betegségek, katasztrófák mind isteni eredetű büntetések az engedetlenségért. A jelenleg démonként ismert nevek, mint Baál, és Astarot, meg Molok olyan istenek nevei, akiknek a tiszteletét Jehova megtiltotta.
Ezek alapján a sátánizmus, a diabolizmus, és hasonló középkori tévutak elvesztik az értelmüket.
Próbálj meditálni angyalokkal és rájössz, hogy ők léteznek,
fantasztikusak.
Én már a kérdésnél elakadtam. Az illumináti titkos társaság lévén miért nyomatná magát a médiában? Mária..:D
Másik meg, tegyük már fel, hogy az illuminati egy gonosz valami, ami akarja a gondolataidat, bármi. Úgy befolyásolna téged, hogy szia, itt van egy valag hülyeség a tévében, te most befolyásolva vagy. Nem, ha létezik cukrosbácsiként viselkedik nyilván.. Nem fogod észrevenni sem Vodafonos reklámokban, sem videoklipekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!