Miért vagyok én ilyen szerencsétlen? Ez büntetés?
Figyelt kérdés
Egyszerüen sosincs szerencsém semmiben, de komolyan. Mig màsoknak igen. Egész életemben ilyen voltam. Miért van ez??2019. aug. 18. 11:52
2/10 anonim válasza:
A szerencsétlenség újabb szerencsétlenséget vonz, míg a szerencse megint szerencsét generál.
3/10 anonim válasza:
Azért, mert annak gondolod magad.
Te vagy az oka.
A világ egy projekció.
Egyébként az egó nagyon hajlamos a saját problémáit 100x nagyobbra duzzasztani más egók problémáival szemben. Minden egó azt hiszi, hogy az ő problémái a legnagyobbak, és hogy más egóknak könnyebb az életük.
4/10 anonim válasza:
Szerintem azért mert bebeszéled hogy szerencsétlen vagy ennek nincs semmi ezoterikus háttere ha mostantól bebeszéled inkább azt magadnak hogy milyen szerencsés vagy akkor tényleg az leszel ez csak fejben dől el
5/10 anonim válasza:
"Egész életemben ilyen voltam"
Pont ezért
6/10 ******?! válasza:
Miért kéne oka lennie? Így születtél, jól van? Szerencsétlen vagy! Köss a nyakadbam nyúllábat.
7/10 anonim válasza:
Fejlettlen, kezdő szellem vagy, ráadásul hajtod magadhoz a szerencsétlenséget, és még ki is emeled, amikor jön.
Ezt láttam benned.
8/10 anonim válasza:
Mivel a Karma nem más, mint az okság törvényének megnyilvánulása, nyugodtan mondható, hogy ez a Karmád.
.
Ok: tétlenség. lustaság.
Okozat: szerencsétlen flótásnak lenni.
.
Mindenki maga kovácsolja szerencséjét.
9/10 anonim válasza:
Bárki bármit mond, az édesanyád tehet róla.
10/10 anonim válasza:
A szerencsétlenség voltaképpen szerencse, áldás. A sikereidből ugyanis jóval kevesebbet tanulnál és sikeres emberként jóval nagyobb eséllyel ragadnál bele a földi anyagias létfelfogásba. Azzal, hogy sokszor van peched, elkezdesz gondolkodni a létezés nagy kérdéseiről. Ez tehát egy felébresztő erő, amit okkal kapsz és amiért voltaképp hálásnak kellene lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!