Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudhatom meg hogy mi...

Honnan tudhatom meg hogy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha egy élőlény lennék (végső soron), akkor nem tudtam volna VALÓDI önmagam függetleníteni az élőlénytől, aki látszólag vagyok, és annak tulajdonságaitól. A személyiségtől, a fizikai és érzelmi fájdalmaktól. Igen, még a fizikai fájdalmaktól is függetlenítettem magam.

2019. aug. 4. 12:56
 12/21 anonim ***** válasza:

akkor te, halott vagy?

Igazából tetszik amit leírtál, de kifejthetnéd egy kicsit jobban?

2019. aug. 4. 21:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Az elmétől nyert függetlenséget hogy magyaráznám el az elme eszközeivel?

Sokan tettek erre kísérletet a történelem során, de az elme végül mindig kiforgatta. Jézust még meg is ölték.

2019. aug. 4. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:

de ahogy említetted, nem számít mert nem azonosítod magad egy fizikai élőlény tulajdonsághoz se magad...

"Ha egy élőlény lennék (végső soron), akkor nem tudtam volna VALÓDI önmagam függetleníteni az élőlénytől, aki látszólag vagyok, és annak tulajdonságaitól. A személyiségtől, a fizikai és érzelmi fájdalmaktól. Igen, még a fizikai fájdalmaktól is függetlenítettem magam."

Tehát mint szellemi létforma a Halál sem része a nem fizikai valódnak, hiszen csak az élők végső állomása a Vég.

Mi számodra az elme? Mi az azon túli? mit jelent neked élőlénynek lenni? és mit jelent számodra maga az élet? Mi vagy ha nem tartod magad élőlénynek? Gonosz voltam, vagy kíváncsi?

2019. aug. 5. 00:07
 15/21 anonim ***** válasza:

"hiszen csak az élők végső állomása a Vég"

Az életnek sosincs vége. Ha te meg is halsz, az Univerzum ugyanúgy tovább él. Az Univerzum és benne minden egyetlen egység. Ezért nincs halál. Persze valamilyen formájú halál van, mert az "én", akit önmagadnak hiszel, meghal a fizikai formád szétesésével, és csak az az üres semmi marad, amire az én építkezett. De az én csak gondolati és érzelmi formák összessége, semmi több. Forma. Olyan forma, mint a tested, csak ez a forma láthatatlan, energia forma. Mivel az én szorosan összefügg a testeddel és az életed körülményeivel, így nyugodtan nevezhetjük a fizikai formádnak is. Csak gondolj bele, ha nem olyan neműnek születsz, amilyennek születtél, ha nem olyan családba születsz, amilyennek születtél, ha nem olyan testalkattal születsz, amilyennek születtél, akkor teljesen más szerkezetű lenne az én. Az én csak egy illúzió. Ha felismered ezt az igazságot (nem az elme szintjén), és még életed során meghal az én, akkor számodra többé nem létezik halál, mivel nem fogsz azonosulni a mulandó énnel és az ahhoz kapcsolódó fizikai formával, hanem felismered, hogy végső soron az a meghatározhatatlan, behatárolhatatlan üres tér vagy, amire az én, és az Univerzumban minden forma épül. Legyen az fizikai forma vagy energia forma.

2019. aug. 5. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm, erre vártam ;)
2019. aug. 6. 11:42
 17/21 anonim ***** válasza:
ha letezne is ilyen, akkor sem fogod megtudni mi voltal
2019. aug. 6. 12:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Sztem lótetű.
2019. aug. 6. 14:27
 19/21 Peter Drag ***** válasza:
55%
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
2019. aug. 7. 05:24
 20/21 Tim Ravel ***** válasza:
100%
Jó neked, hogy te nem tudsz róla! Nekem pont az ellenkezője a problémám , én is és a feleségem is emlékszünk mindhárom előző életünkre, akkor is ugyanitt ugyanebben az időben, és ugyanígy együtt éltünk,mindig mindent ugyanígy csináltunk csak mindig máshogy haltam meg, más módon,a mostani életünkben már az első találkozás kor felismertük egymást, azonnal az első pillanattól kezdve nem váltunk el többet, azonnal mentünk hozzá csomagolni és költöztünk hozzám, szó szerint emlékszünk mindenre mindketten, nem kellett megismerkedni mert már azonnal ismertük egymást, mivel emlékszik mindkettőnk mindenre!!!! Amig nem találkoztunk addig egyikünk sem emlékezett erre! Kész őrület különben számunkra ez az egész!!! Ha közel hajolok hozzá csók,vagy amikor alszunk és a fejünk közel van egymáshoz nekem olyan csiklandozoan bizsergető érzésem van a homlokomnal, minél közelebb vagyunk annál jobban és nagyon erős érzés,ő ezt nem érzi csak én, számomra ez furcsa! Találtunk magunkról egy komolyabb festményt a múzeumban,az arcunk és a hajunk is ugyanijen volt,a poén az hogy még a kutyánk is a festményen van, és van egy jó hosszú írás rólam egy 1815 ös francia és egy angol újságban is, sőt a keresztnevem is ugyanaz volt mindig! Helyileg is mindig ugyanott voltunk! Minden életemben 3 feleségem volt 2 szer elváltam a harmadikkal éltem amikor meghaltam,mindig ugyanaz történt, totál fantasztikumnak hangzik jól tudom,pedig igaz sajnos! Nem tudjuk, hogy miért emlékszünk ezekre! Az előző 2 életünk mindig 1815 ig tartott,most vagyunk először a jövőben ahhoz képest! Viszont ugyanaz történik megint! Eldöntöttük hogy most máshogy csinálunk mindent! De volt egy 24 órás dejavüm, és azóta tudom, hogy már ugyanezt ugyanígy és ugyanebben az időben már leéltük szintén! Nehéz ezzel a tudattal élni,mert nem értjük az egészet, viszont nagyon szeretjük egymást, nagyon nagyon jó érzés,olyan mintha 400 éve élnénk együtt! A feleségem el egymást szoktuk kérdezgetni hogy te erre vagy arra hogy emlékszel,van amikor direkt nem úgy mondok el neki dolgokat mint ahogyan volt, és olyankor kíváncsian figyelem hogy rájön e, jól mondja e majd, hogy Riki az nem úgy volt hanem így! Beugratos kérdéseink vannak egymásnak, hogy biztosak legyünk a másikban! A feleségem szokta kérdezgetni tőlem,hogy" nagyon fajt amikor fejbe lőttek"? Vagy amikor a bal lábam leszakadt az ágyú lövéstől,vagy amikor mellbe lőttek, hogy mikor mit éreztem és mit láttam amikor meghaltam,ugyanis ezekre is emlékszem, és arra is hogy mikor mit éreztem! A- től Z ig mindent tudunk egymásról az előző eleteink miatt,nincs titok! Tudom hogy hihetetlen minden amiket leírtam,de igaz sajnos! Annak örülnék ha nem lenne az! Még soha nem láttunk senkit akivel ijesmi történt rajtunk kívül! A mi esetünkben ugyanis mindketten emlékszünk szinte mindenre részletesen előző 3 életünkből,de nem tudjuk hogy miért???? Létezik más ijen pár is rajtunk kívül??? A nemzeti galériában van a bizonyíték a rólunk készült festmény, és van 2 hosszú írás is rólunk 2 különböző korabeli újságban, még arról is írnak benne hogy milyen rangú és jó ember voltam, orvos voltam a seregben,a feleségem pedig egy ál orvos aki csak ártott a betegeknek és a sérülteknek halálom után! Háborúban haltam meg minden alkalommal, tudom hogy hol és mikor és hogy hogyan! És nem vagyunk örültek! Remélem egyszer lesz egy másik pár akik igy vannak mint mi, szívesen beszélnénk másokkal erről akik ugyanígy vannak! Köszönöm hogy elolvastad!
2019. aug. 15. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!