Miért hallok hangokat?
Jaja... a panelban aztán vannak hangok... 10 hónapig éltem egyben ,ajdnem tök egyedül... Izgi... főleg ha leszáll az éj...
Aztán az még kimaradt, hogy a hallósejtek is pusztulnak, és bizonyos mennyiség elpusztulásával csökken a hallási frekvenciatartomány is... főleg a szélsőségesen magasaké, vagy alacsonaké... Tehát az idősebbek ezért nem is hallják...
Csak, hogy pontos legyek...
Nos azzal nincs baj ha dübörgést hallasz, de az hogy sutodó szavakat az nagy gond lehet, minden viccet félre téve skizofrén is lehetsz, és ezt komolyan mondom, nem bántás, figyelmeztetés, az emberek nem hallanak suttogást
ha hallóidegsérülésük van vagy ha jobb a hallásuk az átlagnál, akár panelban laksz akár nem, és azt kel mondjam hogy ha komolyan suttogó értelmes szavakat hallasz akkor fordulj orvoshoz még mielött elhatalmasodik rajtad.
Sziasztok!
Gyerekkoromban én is hallottam hangokat, de az más volt. Olyan volt, mintha sok ember beszélne egyszerre a fejemben, de nem értettem, hogy ki mit mond. Több volt mint szörnyű, szenvedtem. Akkoriban kerültem az emberi kapcsolatokat, vagyis nem voltak barátaim, a szüleimmel se beszélgettem. A legszorosabb kapcsolat a tévéhez fűzött :D Két testvérem van (én vagyok a középső); az idősebb (+5 év) mindig kínzott és megvert, míg a kisebbel (-2 év) többnyire jól megvoltam. Általános iskolában én voltam a kirekesztett, tehát nem igazán voltak még csak emberek se, akikkel beszélgethetnék. Bár, nem is akartam barátokat. 8. végére tudtam, hogy meg akarok változni ezért a középiskolát már máshogy kezdtem, akkor szereztem pár igazán jó barátot. (Szépen lassan egyre többet) Szerintem ez segített.
Két hónap múlva leszek 20 éves és azt kell mondjam, hogy önerőből meggyógyultam, pszichiáter és gyógyszerek nélkül. :)
19/L
Én látok dolgokat de azt a családom is ugyhogy ufó
De van az hogy ém fekete árnyakat látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!