Filmben láttam, ha lisztet szórnak le, akkor látni lehet a szellem lábnyomát. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 21:01
11/20 anonim válasza:
Ezek szerint dokumentumfilm az is, ami Hófehérke életét mutatja ba a hét törpi között?
12/20 anonim válasza:
Mivel a szellemeknek nincsen lábnyomai,ezért nem hiszem.
13/20 anonim válasza:
Láttam az olajfaló című dokumentum filmet, amiben műanyagot evő állat volt, ami csak a kipufogógázban maradhatott életben, egy példányát meg is fogták, ami egy bányában lakott korábban. Létezik ilyen állat?
16/20 anonim válasza:
Tényleg csak egyet árulj el:
melyik szellemnek van lába?
17/20 anonim válasza:
Akkor azt is meg tudjuk állapítani, hogy a szellem lúdtalpas-e?
18/20 anonim válasza:
Haha, ezek szerint, az eddigi beírások szerint, a kérdezőn meg rajtam kívül senki nem látta A halál 1000 arca (Faces of Death) című filmeket...
19/20 Ferencz Orsolya válasza:
Nem hiszem, hogy szellemek léteznek, van lábuk és lábnyomokat hagynak. De t3nyleg gondold v3gig
20/20 De La Cruse válasza:
Nem.
Ha lábnyom van akkor nincs szó szellemről, hanem egy ember szórakozik.
Egy bibliai történet az alapja, amikor a piramisba bevitt ételáldozatok mindíg eltűntek és azt gondolták, hogy az isteneik megették és áldást adnak érte cserébe.
Egy zsidó rabszolga viszont a király tudtával lisztet szórt le és kiderült, hogy a papok egy titkos átjárón keresztül bemennek éjjelente és lakomáznak.
Szóval a reggel ott talált lábnyomok bizonyították, hogy nem természetfeletti jelenségről van szó, hanem csalásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!