Ez miért lehet? Ez esetleg szellem vagy tudtok logikus magyarázatot?
Nem álmomban mivel van mikor nappal is előfordul csak nem olyan sűrűn ezért nem írtam oda. Szellemkamion? Hahh vicces vagy, ja nem. Komolyabb választ szeretnék mivel azért elég para tud lenni.
Néhány hónapja volt olyan is hogy a semmiből valami leesik, eldől vagy éppen olyan nagyon lassan esik le valami mint egy lassított film, de nem igen tulajdonítottam nekik figyelmet de ez a bútor remegés már nagyon ijesztő.
Hogy érted, hogy a "semmiből" leesik valami? Ok nélkül lepottyan egy tárgyad, vagy egy ismeretlen/nem oda való tárgy jelenik meg?
Pontosan milyen tárgyak borultak, estek stb? Ugyanott, vagy különböző helyiségekben?
Mondjuk engem már a "lassú esés" láttán is kivert volna a víz.
Az a fura, hogy ezek mind a gyerekkel kapcsolatos holmik.
Valami gépet nem szereztetek be pár hete? Pl. fagyasztó, új kazán, szivattyú, bojler.
A leesés, a csillár, a bútorremegés... olyan, mintha néha megrengene a házatok alatt a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!