Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez ESP? Egyáltalán lehetséges...

Ez ESP? Egyáltalán lehetséges az ilyesmi? Vagyis. Hogy történhetett meg velem? (velünk)!

Figyelt kérdés
Van egy ember aki nekem nagyon fontos, és eldöntöttük, hogy szimbiózisban fogunk élni. Nem sokkal később szörnyű érzés fogott el, és azon az éjjelen nem tudtam aludni. Másnap kiderült, hogy a szimbiontám lelkileg össze van törve, ráadásul semmit se tehetek érte. Most se aludtam egy percet se éjjel, érzem, hogy problémája van, és ez nekem is nagyon fáj. Nulla kommunikáció és megéreztem, hogy valami baj van. Tegnap pedig éppen videóztam a telefonommal, aztán hirtelen eszembe jutott, hogy úr isten lehet, hogy üzent nekem! A gelefon le volt némítva meg minden, hogy semmi se zavarhassa a videót. És abban a percben oltári kényszert éreztem, hogy ránézzek a telefonra. És igen, írt nekem! De nem is akármikor, hanem pont abban a percben, mikor késztetést éreztem arra, hogy ellenőrízem, írt e. Tényleg sikerült szimbiózisba kerülnöm vele? Érzem amit ő érez távolról, ha ír nekem azonnal megérzem és rögtön elolvasom! Ez nem egyedi eset. Amikor hajnal egyig kockultam a gépen(na jó, igazából kettőig..) akkor hirtelen 1:32-kor azonnal kényszeresen ellenőríztem a telefonomat! És igen, abban a percben éppen írt nekem.. Én szeretnék is szimbióhisban élni vele, ő is erre törekszik. De ez valóban az? Sikerülhet, illetve sikerült már? Mi a véleményetek? Előrebocsátom, hogy nem kamu a kérdés, baromi komoly, és nem szeretném, ha elviccelnétek vagy beszólogatnátok. Arra vagyok kíváncsi, hogy aki ebben a témában otthon van, mit gondol erről? Persze olyanok válaszát is szívesen veszem, akik nem értenek ehhez annyira. Feltéve ha nem trollkodni akar. Szóval lehetségesnek gondoljátok ezt? Nem lehet véletlen, ez nem az első ilyen eset, hanem a sokadik. Akkor kezdődtek ezek, amikor megbeszéltük, hogy mindketten törekszünk a szimbiózis kialakítására. Akkor változott bennem valami. Bár előtte is úgy éreztem, hogy nem létezem autonóm lényként, hanem csak vele együtt.. de amióta beleegyezett a szimbiózisba, ilyen dolgokat kezdtem tapasztalni. Két kerülettel odébbról is megérzem ha valami baja van, és ha ír nekem, azt is egyre gyakrabban percre pontosan megérzem! Persze lenémított telefonnal. Szóval akkor ..mégis hogyan..? Mármint, ha ki is alakult a szimbiotikus kötődés, és emiatt érzékelem az ilyen dolgokat, akkor mégis mikor alakulhatott ki, vagy inkább hogyan? Mert az egy dolog, hogy én nagyon akartam ezt, ő pedig belement és megígérte, hogy törekszik a szimbiózisra velem, de hogy ilyesmik történnek sorozatosan.. amióta törekszik rá ő is, ilyeneket megérzek előre, és ezt baromi komolyan mondom! Teljesen rá vagyok utalva, ezek pedig akkor kezdődtek, mikor belement a szimbiózisba. És ennyi elég? Hogy ezt mondja? És ettől ilyeneket előre megérzek? Azonnal tudom ha baja van! Nekem olyankor kényszeresen ellenőríznem kell, hogy mi a baja, és mindezt azért, mert olyan hatással van rám, hogy nekem konkrétan fáj (érzelmileg azonnal összetörtnek érzem magam), ha baja van! Tényleg igazán szimbiózisba kerültem vele? 2 emberi lény képes lehet erre? Mert minden jel arra utal, hogy ez a fajta kötődés létrejött. Nekem az a furcsa ebben, hogy nem tudom, mikor és hogyan jött ez létre. A szimbiózissal járó "képességek"(érzem őt távolról is stb..) megvannak, és ez nem is olyan durva, ha belegondolok abba, hogy ez az egész mit jelent. Egész logikus, hogy érzem őt mivel szimbiózisban vagyunk. De azt nem tudom, mikor kötődtünk így össze, mert semmi furcsa vagy szokatlan nem történt. Csak szóban beszélgettünk és mondta, hogy beleegyezik a szimbiózisba. Azóta pedig ilyeneket érzek és ijesztően pontosak a megérzéseim! Már 2.éjjelt nem aludtam.. szóval most is biztos van valami baj ☹😢.. az üzenetekre nem reagál, így még jobban féltem az én aranyos kis szimbiontámat. 😭 légyszi tényleg ne vicceljétek el.

2019. febr. 9. 08:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mostantól csak értelmes válaszokat akarok! Ja és nyelvtanból is egyes"ijen". Fogalmazásból, szövegalkotásból szintén. Na meg persze.. a szöveg néhány része értelmezhetetlen.
2019. febr. 11. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:

jó, de te ember vagy. s nézz jobban utánna!!! vannak ojan szimbióták!!!

de te vagy a barom h ilyesmiket csináltok.

de izguld is ki magad és legyenek hülye tévképzeteid.

talán bedugnak majd a pszichiátriára zubbonyba.

2019. febr. 12. 00:46
 13/21 anonim ***** válasza:

egyesek tán mobilról írnak.

egyesek nemcsak mobil + sétál, fut, buszozik, zötykölődik, + családtagjainak is ír stb.

ha normális válaszokat akarsz akkor légy is normális.

vagy keress magadhoz hasonló elmebeteget aki ilyen baromságokat művel.

szimbiózis...

akkor az ikertestvérem is az én szimbiótám.

én valóban megérzem amikor ír, vagy ha rossz dolog történik vele, érzem a fájdalmait.

azt is megéreztem amikor terhes lett.

az egész terhességét én szenvedtem meg. én nekem volt hányingerem stb. stb. stb.

azt is megérzem h mikor sír.

ez nem szimbiózis.

orosz kutatók kísérleteztek nyulakon.

az anyanyuszik oroszországban voltak, míg a kicsiket a csendes óceán legtávolabbi pontjára, tengeralattjáróra vitték.

feljegyezték h mikor bántották s mikor ölték meg szegény kicsiket. míg a felnöttek viselkedését is lejegyezték.

kiderült h az anyanyuszik megérezték a kicsinyeik szenvedését. felsírtak, idegesek lettek, össze-vissza rohangáltak. s mikor meghalltak a kicsik. majdhogynem mindegyik depresszióssá vált. volt amejik éhen is halt ez miatt. ezt nevezték el: Morfikus mezőnek. ez egy igen rős állati extraszenzoros percepció-azaz állati esp. azaz állati pszichotikus képesség-hatás.

emberi esp-k -nek lehet mondani: telepátia, prekognició, csatornázás (valahol másként említik és már erre nem emlékszek), pszichometria.

ezek azok amejeket te tapasztalsz és ide tartoznak. vagyis amit te szimbiózisnak képzelsz. amit te szimbiózisnak képzelsz az az elméd olyan megnyílvánulásai amit ha annyira misztikálsz akkor itt vannak a szakkifejezései. ezeknek nézz utánna amit az előbb felsoroltam.

2019. febr. 12. 01:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ESP nagyon is létezik, a múltkoriban amikor rákérdeztem sofőrtől, erős spanyol akcentusban törte az angolt.
2019. febr. 12. 02:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem elmebeteg vagyok. Nincsenek doxazmáim, kivizsgáltak. És borderline vagyok. A szimbiózis kifejezést nem én találtam ki, hanem egy pszichológus vagy ki a fene, akinek a kiadott könyvét olvastam. Ő írta, hogy a borderline-ok szimbiózist keresnek .. na, szóval ez a kifejezés nem az én agyam szüleménye. De tetszik, mert illik rám.
2019. febr. 12. 08:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy túlmisztifikálod a dolgot? Mert ezt akarod hinni,hogy márpedig így van. Mi a párommal vagyunk így. Mutattam is neki,telefonban dátum/időpontos jegyzettel leírtam "hívj fel" majd erősen erre gondoltam és 1 perc múlva hívott,annyit mondott úgy érezte,hogy fel kell hívnia. De mi ennek nem tulajdonítunk túl nagy jelentőséget ,mert egy pár vagyunk,egymásra hangolódva. Ez a legelejétől kezdve így van,nem hisszük,hogy földön túli hókuszpókusz,egyszerűen csak ez van :)
2019. febr. 13. 06:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Épp most akartam írni, hogy ez nem ESP, hanem borderline, de úgy tűnik, az orvosok már közölték veled a diagnózist 😅 Megértelek, nekem is az van. Na de mi ez az eldöntött szimbiózis?! He????? Jársz te normális terápiára????
2019. febr. 13. 13:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként kicsit el vagy tévedve, ami a szimbiózist illeti... Amit ez a biológiában, az állatvilágban jelent, az tényleg mindkét félnek előnyére válik, amire viszont te használod - hogy borderline-osként rácuppansz valakire, meg még ráveszed, hogy ezt viszonozza is, az főként neked lesz jó, de csak addig, amíg a másik félnek elege nem lesz belőled, meg a folyamatos figyelemkövetelésedből, meg hogy elvárod tőle, hogy a drága kicsi szimbiontád legyen, aztán elhagy a jó büdös fenébe, részedről meg jöhet az érfelvágás - osztályos kezelés - gyógyszeradag emelés kombó. Jó lesz?
2019. febr. 13. 14:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.... érvágás már volt. Zártosztály már volt. De továbbra is kitart mellettem és megígérte, hogy örökre így lesz. Nem hagyott magamra. Azért akadtam ki, mert féltem, hogy magamra fog hagyni. De nem fog.
2019. febr. 14. 18:13
 20/21 A kérdező kommentje:
A drága kicsi szimbiontám beleegyezett, hogy az legyen!!
2019. febr. 14. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!