Ez ESP? Egyáltalán lehetséges az ilyesmi? Vagyis. Hogy történhetett meg velem? (velünk)!
jó, de te ember vagy. s nézz jobban utánna!!! vannak ojan szimbióták!!!
de te vagy a barom h ilyesmiket csináltok.
de izguld is ki magad és legyenek hülye tévképzeteid.
talán bedugnak majd a pszichiátriára zubbonyba.
egyesek tán mobilról írnak.
egyesek nemcsak mobil + sétál, fut, buszozik, zötykölődik, + családtagjainak is ír stb.
ha normális válaszokat akarsz akkor légy is normális.
vagy keress magadhoz hasonló elmebeteget aki ilyen baromságokat művel.
szimbiózis...
akkor az ikertestvérem is az én szimbiótám.
én valóban megérzem amikor ír, vagy ha rossz dolog történik vele, érzem a fájdalmait.
azt is megéreztem amikor terhes lett.
az egész terhességét én szenvedtem meg. én nekem volt hányingerem stb. stb. stb.
azt is megérzem h mikor sír.
ez nem szimbiózis.
orosz kutatók kísérleteztek nyulakon.
az anyanyuszik oroszországban voltak, míg a kicsiket a csendes óceán legtávolabbi pontjára, tengeralattjáróra vitték.
feljegyezték h mikor bántották s mikor ölték meg szegény kicsiket. míg a felnöttek viselkedését is lejegyezték.
kiderült h az anyanyuszik megérezték a kicsinyeik szenvedését. felsírtak, idegesek lettek, össze-vissza rohangáltak. s mikor meghalltak a kicsik. majdhogynem mindegyik depresszióssá vált. volt amejik éhen is halt ez miatt. ezt nevezték el: Morfikus mezőnek. ez egy igen rős állati extraszenzoros percepció-azaz állati esp. azaz állati pszichotikus képesség-hatás.
emberi esp-k -nek lehet mondani: telepátia, prekognició, csatornázás (valahol másként említik és már erre nem emlékszek), pszichometria.
ezek azok amejeket te tapasztalsz és ide tartoznak. vagyis amit te szimbiózisnak képzelsz. amit te szimbiózisnak képzelsz az az elméd olyan megnyílvánulásai amit ha annyira misztikálsz akkor itt vannak a szakkifejezései. ezeknek nézz utánna amit az előbb felsoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!