Miért van az hogy több személy mondja hogy látott itt vagy ott, amikor valójában nem is én voltam? Megtörtént egy jópárszor, nem hitték el hogy nem én voltam. Több éven keresztül történt, tehát nem egy napon láttak.
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 18:37
1/5 anonim válasza:
Hát,nem tudom...nem feltétlen kell ebbe sokat belelátni.Lehet,hogy csak hasonlítasz valakire,vagy olyan az arcberendezésed,ami sok emberre jellemző.A kilencvenes évek végén egy boltban dolgoztam,bejött egy idősebb bácsi,aki olyan rémülettel nézet rám,hogy a frász jött rám,csak annyit kérdezek mit keresek itt?Majd kiment vásárlás nélkül,de az a tekintet...még most is „látom” a megdöbbenést,rémületet a szemében.
2/5 A kérdező kommentje:
Vajon lehetek e más helyen is,anélkül hogy én tudnék róla?
2019. jan. 23. 20:37
3/5 anonim válasza:
Így már én is jártam többször is. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, betudtam annak, hogy van egy hasonmásom.
4/5 anonim válasza:
Persze, èn mindig màs helyen vagyok, anèlkül, hogy tudnèk róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!