Mi a véleményetek a teleportációról?
A napokban néztem bele egy 1938-as kiadású könyvbe, mely hazai parajelenség kísérletekről szól. Például hogy laboratóriumi körülmények között a következő képeken látható tárgyakat és élő állatokat teleportáltak a vizsgált személyek.
( A könyv címe: Új látóhatárok felé - Dr. Chengery Pap Elemér )
Én nem hiszek benne, a telepátiát azt sokszor tapasztaltam de teleportációt vagy telekinézist még soha. Szerintem a vizsgált személyek csak ügyes bűvészek lehettek és például a ruhájukban becsempészték a "teleportált" tárgyakat és állatokat.
Tudósok kísérleteznek egyelőre max molekulák teleportálásával.
Akkor mi laikusok mit szóljunk hozzá??
A fizika jelenlegi állása szerint a teleportáció (gyorsabb vagy a fénynél) automatikusan azt jelentené van időutazás a múltba. Időgép jelenleg nem létezik.
Tehát előbb derítsd ki hogy kell időgépet csinálni, és akkor már tudsz teleportálni is.
Szkeptikusok! Igenis, van teleportáció, ti magatok is kipróbálhatjátok.
.
Forgalmas utcán, szép napsütéses napon tegyetek egy 1000Ft-ost a kerítés mellé, rá egy szép piros kavicsot.
Fordítsatok hátat neki, majd tegyetek meg 100 lépést, ott hossztengelyetek körül forduljatok meg háromszor.
Öt perc múlva ismét három fordulat, majd sétáljatok vissza oda, ahol a bankót hagytátok. Ha mindeközben erősen arra gondoltatok, hogy a pénz a semmibe fog teleportálódni, láthatjátok, sikerült!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!