Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezik olyan, hogy meg...

Létezik olyan, hogy meg átkoznak sohase legyél boldog mással? Komoly válaszokat várok, akár privátul is.

Figyelt kérdés
Öt éve meghalt a férjem és mikor még élt azt mondta "reméli csak vele voltam boldog". Azóta nem vagyok boldog. Pedig 40 éves vagyok és még nekem is jár egy második boldogság. UGYE?
2010. jún. 24. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

gyanusan egyszeru parasztember lehetett a ferjed, aki raadasul meg onzo parasztember is volt. Az, hogy elmulik valaki, az elethez hozzatartozik, termeszetesen neked egy dolgod van megorizni a fenti mondat elotti enjet a tudatotban a ferjednek, es ujra megprobalni boldognak lenni. engem mar atkoztak meg szinte mindennel. fogalmazzunk ugy, hogy egy lelki gondokkal kuzdo gyogyintezetben dolgozom...

Az atok nem mas mint babona. Ha bemagyarazod magadnak, hogy a feketemacska rossz neked ha atmegy az uton, meg akar rossz is lehet. Egyebkent nem mas mint egy fekete szoru nyavogo allatka atsetal a bol b be es semmi tobb.

Kivanom, hogy legy boldog ujra, es felejtsd el azt a sok futobolondot aki raadasul az ilyen forumon meg adja is egymas ala a gyujtost.

Nem letezik atok es pont.

2010. júl. 23. 10:03
 12/12 anonim válasza:
Már elnézést, de itt valóban én is így értelmezem a férj mondatát, mint ahogy kettővel előttem, azaz attól félt, hogy nem szeretted igazán, amíg együtt voltatok. Átoknak itt semmi helye nincs. Ő biztosan szeretett téged! Sőt, Ő talán jobban szeretett, mint te őt, hisz te írtad ezt. Biztosan nem átok, ez csupán annyi, hogy még nem jött el az ideje annak, hogy újra boldog légy.
2011. okt. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!