Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Reggelente több alkalommal is...

Reggelente több alkalommal is arra lettem figyelmes félálomban, hogy valaki hozzámér. Iszonyatos rettegés fog el ilyenkor, és nem tudom kinyitni a szemen. Mi ez?

Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Azért ez nem atomfizika....

Az agyad blokkolja a tested mozgását az alvás egy bizonyos fázisában (amikor aktivan álmodsz), hogyha álmodban pl. futsz, akkor se szaladj ki a szobából. Ha ekkor megébredsz, akkor nyilván nem tudsz mozogni a "paralízisből" kifolyolag és erre az agyad nyilvan válszreakcióként a félelmet "küldi", a félelem pedig az álmodás során leképeződik a "félelmetes alakká". Ez amúgy mindenkinél más. Én pl sosem alakot láttam, hanem bizonyos történéseket. Az, hogy gyakran számopnak be alakokról az a kollektív tudat miatt van.

Nem hókuszpókusz hanem neurológia és psziché.

2018. okt. 16. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam gyarkran van alvásparalízis de ez a tudatos almodas miatt van általaban mert elődöntom h fel akarok ébredni és hát nem. Sikerül teljesen hanem jön a paralizis. Viszont én sose láttam vagy hallucinaltam tőle semmit.
2018. okt. 17. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Már akkor is elég jó tudományos magyarázat tudtam róla adni, mikor én még nem éltem át. Mikor átéltem, éreztem, ahogy e entitás, akit alaknak hívsz érzékelte, hogy nincs több dolga velem, és el ment.

Ez a feladata. Valamiért ezt át kell éld, ezért rád küldik.

Ki ez? Ha mondok egy nevet vagy akármit, mit számít? Emberből is milliárd van. Belőlük sem egy. Csak a munkájukat végzik, míg tanulnak, ahogy te is.

Ahogy tudom, az alvásparalízis nagyon más.

Ennek semmi köze ahhoz. Sőt, az ember nem is álmodik. Van amikor nincs ébren, de akkor e entitás vezeti az élményét nagyjából, de esetek kb 95%ban ébren van az illető. (Én is ébren voltam, és akkoriban nagyon komoly gyakorlataim voltak elalvási folyamatra, szóval pontosan le tudtam vezetni kb másodpercre pontosan, milyen tudatállapotból változok milyenbe... Nem aludtam.)

Ez csak szimplán egy entitás, aki ügyködik veled.

2018. okt. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!