Más is érezte már meg a halált? Ha igen egyszer, vagy utána már mindig?
Én még nem éreztem meg más halálát, viszont egy rokonom szintén autóbalesetben halt meg pár éve és az anyja, akivel élt, azt mondta, olyan volt az utóbbi időkben, mintha "készült" volna rá, megérezte volna, hogy meg fog halni. Pl. a halála előtt pár nappal kezdett olvasni egy könyvet Út a Mennyországba címmel, meg pár héttel előtte csinált egy zeneösszeállítást, hogy ha valami történne vele, azokat játsszák a temetésén.
Elég durva "véletlenek"..
Beteg nagyapámnál,kómában volt és éreztem hogy rosszabbodni fog az állapota,nem ébred fel a kómából.Két héttel utána meghalt.
Az élet része a halál, szóval aki mások halálát megérzi az az életüket, jövőjüket,múltjukat is.
Nekem többször is. Volt,hogy csak megérzés formájában, volt hogy megálmodtam.
Az álom arról szólt, hogy apám abban a temetőben sír a ravatalozónál, ahol az apukája van eltemetve. Másnap felhívtam apám,hogy elmeséljem neki az álmomat és elmondta,hogy előző este meghalt az anyukája (nagymamám).
A másik esetnél még elég fiatal koromban egy közeli barátomról volt egy nagyon rossz előérzetem a születésnapján, hogy a következőt már nem fogja megélni. A következő szülinapját végül is megtartotta, de rá két hónapra egy balesetben elhunyt.
A harmadik esetnél egy közös ismerősünkről beszélgettünk a párommal, valahogy szóba került a halála, hogy mindketten rossz előérzetünk van vele kapcsolatban. Másnap agyvérzést kapott.
Nagyon érdekes dolgok ezek, a mai napig nem nagyon tudom ezeket hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!