Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek létezik a pokol...

Szerintetek létezik a pokol és a menyország?

Figyelt kérdés
sztem igen!
2010. jún. 19. 22:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

szerintem meg a földi lét inkább a mennyhez hasonlít akkor már, sajnálom hogy ti máshogy látjátok :)

a kérdésre válaszolva: nem tudok dönteni.

2010. jún. 19. 23:21
 12/27 anonim válasza:
én biztos vagyok benne hogy a pokol létezik álmomban már voltam ott (nem szorakozom és nem vagyom elmebeteg se sarki kuruzsló)zsörnyű...és ha pokol van gondolom kell lennie mennynek is...
2010. jún. 19. 23:28
 13/27 anonim ***** válasza:

23:28

Miket tapasztaltál? Azért kérdezem, mert sokat olvastam azokról, akik már jártak ott és kíváncsi vagyok Te mit láttál, éreztél. Leírnád pár szóval? Akár priviben is írhatsz, nagyon érdekelne.

2010. jún. 20. 00:23
 14/27 anonim ***** válasza:
tegnap énis voltam a pokolban... bazz, h milyen király ott a kaja... :D
2010. jún. 20. 00:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem van pokol, és van menyország, de nem az életen túl(vagyis az nem bizonyítható) hanem itt a földön.
2010. jún. 20. 00:44
 16/27 anonim válasza:
A kérdés teljesen irreleváns. Az a lényeg, hogy te mit gondolsz! Személy szerint marhaságnak tartom a vallásokat, úgy ahogy vannak, mennyel, pokollal együtt, de ez az én véleményem.
2010. jún. 20. 00:52
 17/27 anonim ***** válasza:
A pokol biztos létezik és a legjobb hely, ott vannak-lesznek a haverok is. A menyországban már nem lennék biztos, hogy egyáltalán létezik. Ki lenne ott???
2010. jún. 20. 00:54
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

"Az a lényeg, hogy te mit gondolsz"

Nem az a lényeg, hogy Te mit gondolsz, hanem az, hogy mi van és mi nincs. Gondolhatod, hogy nincs Eiffel torony, attól még van. És az irrelevánsnak van magyar megfelelője, az idegen szavak felesleges használata sznobizmushoz vezet.

2010. jún. 20. 01:14
 19/27 anonim válasza:
Mint hely nem léteznek, csak mint állapot. Itt a földi élet is lehet mennyország is, meg pokol is. Rajtad, rajtunk múlik.
2010. jún. 20. 08:43
 20/27 anonim ***** válasza:
szerintem meg túlvilág van,ami olyan,mint a menyország,és a pokol az itt van..
2010. jún. 20. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!