Léteznek óriás törpék?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 01:08
2/18 anonim válasza:
Hogyne,én vagyok a főnökük.Miért?
3/18 anonim válasza:
Hogyne léteznének!
Vannak még furább kreatúrák. Ismerek olyan személyt, aki a világ legkisebb óriása (!), legnagyobb törpéje (!!) és képzeld, ő mindkettő egy személyben (!!!).
Hogy mik vannak!
5/18 anonim válasza:
igen, én is óriás törpe vagyok a 185 cm magasságom miatt
6/18 Arkhowar válasza:
Én egy kétlábú kentaur vagyok akinek nincs ló alsóteete :( az élet nehéz.
8/18 anonim válasza:
Ha a törpék átlagos magassága 50 cm, akkor egy 65 centis közülük már óriás.
Tehát léteznek óriás törpék.
9/18 anonim válasza:
Igen. Gladys Hermelin 'Brossúra kapitány és rettenthetetlen spánielje, Stig elképesztô kalandjai a korzikai óriástörpék földjén' c. könyvében találsz róluk bővebb információkat.
10/18 anonim válasza:
Végre egy ötletes troll ezó kategóriában!
Cserébe kapsz egy fejtörőt:
Egy ember a ház nyolcadik emeletén lakik. Minden nap amikor hazamegy, az 5. emeletig littel utazik, majd felgyalogol a 8. emeletre. Kivéve, ha esik az eső, vagy társasága akad a liftben. Ekkor pontosan a 8. emeleten szál ki.
Miért teszi ezt az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!