Ebben a játékban a kislány valójában a harmadik szemével lát?
"A történet egy kislányról, Fran Bowról szól aki egy nap furcsa hangokra ébred szobájában. Kikászálódva az ágyból, egy szörnyű rémalakot pillant meg, amint az épp elsuhan a házból. Fran kimerészkedik a nappaliba, ahol meglátja szülei brutálisan meggyilkolt holttesteit. A trauma hatására elszökik otthonról és a közeli erdőben bolyong cicájával, majd kisvártatva ájultan rogy össze. Később már egy elmegyógyintézetben találjuk magunkat, itt kezdődik a játék. Az intro egyszerűen tökéletes. A fekete-fehér (+piros) színekkel előadott kezdés azonnal megadja a hangulatot, remekül prezentálja hogy mi vár a játékosra: meseköntösbe bújtatott, kőkemény horror"
Nagyon hasonlít ahhoz amit azok mesélnek akiknek állítólag nyitva van a harmadik szeme. Igaz szerintem ez sokkal véresebb meg brutálisabb, de azért hasonlít. Lehet hogy a készítők valami ahhoz hasonlót akartak megjeleníteni?
Nekem az egyik kedvenc játékom, 1-2 neves horrorjáték sehol sincs ehhez képest. Ma este megint elkezdem.
(ne rakják át a játékok témakörbe köszi)
Igen, ez is lehetséges
De mivel csak egy játékról beszélünk ezért láthatna akár a 4. vagy 5. szemével is
Szia én is játszom a játékkal :)
A játék első felében a 3. szemével lát. Én is tapasztalok hasonlókat, és nekem amúgy pont az a része volt a para, hogy néha mennyire valós. Egy idő után átcsúszik asztrálra Fran, ahol a testét kell visszaszereznie. Azt mindenki picit máshogy éli meg, de az is lehet a valóság egy része. Mikor onnan visszatér az pedig tökéletesen bemutatja milyen az mikor egy spirituális képességekkel megáldott embernek nincsenek élő útmutatói, és csak odaátról kap válaszokat. A sok világ egybemosódik.
Az itteni világunkban amúgy amit lehet látni 3. szemmel azért lényegesen több a fura, de aranyos lény. Bááár a játék egy elmegyógyintézetben van ugye... ott valószínűbbek az ott bemutatott szutykok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!