Az ezotéria-hívők miért nem hisznek a szellemekben?
Figyelt kérdés
Nagyon szkeptikusan állnak hozzá, hülyeségnek tartják és az álmoknak sem nyilvánítanak jelentőséget. A jóslást egyenesen elutasítják. Nem értem miért ilyen ellenszenvesek a témával kapcsolatban. Mindig azzal jönnek, hogy "biztos van valami racionális magyarázat" meg ilyesmi. Folyton leoltják a szkeptikusokat, akik hisznek a szellemekben.2018. jún. 5. 11:32
1/7 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__933..
ezt is te kérdezted ?
Semmi értelme a kéréseidnek. se füle se farka.
2/7 anonim válasza:
A csipsz miatt,amit az ufók a fejükbe ültettek.
4/7 anonim válasza:
Ugyanazért amiért a szakácsok utálnak enni. Vagy az autóversenyzők utálnak autót vezetni. Vagy amiért a ragadozó állatok vegetáriánusok. Vagy amiért a halaknak víziszonyuk van. Ha ezekben és a kérdésekben megtalálod a közös pontot akkor a választ is megleled.
6/7 szilard2290 válasza:
Kedves kérdező. Mi ezotéria hívők spiri hívők hiszünk a szellemekben.
7/7 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Megerôsitem a 6-os vàlaszolòt! Igen hiszûnk benne! Én màr megéltem- , de ez nem minden embernek adatik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!