Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nem merek aludni mert félek...

Nem merek aludni mert félek attól, hogy léteznek szellemek, mit tegyek? ; (

Figyelt kérdés

2018. febr. 27. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

...vagy menj el szenet lapátolni!

12 órás műszak után úgy fogsz aludni,hogy csak a csuda vigye el,akár vannak szellemek,akár nincsenek...

Amúgy meg nem kell parázni,én is voltam ilyen,de elmúlik...:D Meg aztán a szellemek sem esznek embert,mivel éteri lények,fizikailag nem megfoghatók,és a létezésük sem bizonyított.

Több mint valószínű,hogy a sötét középkorban a meg nem magyarázhatóra találta ki valaki ezt "magyarázatot",amikor az erős vallásos hiedelmek,és a lükeség is befolyásolta az embereket,és aztán hiába világosultak fel az emberek (hellyel-közzel) a lükeség megmaradt,és ittragadtak a szellemek ég és föld között...:)

2018. márc. 1. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Meg aztán például,én már egy csomót éltem,mégsem harapott meg egy szellem sem,pedig nem is vagyok olyan rusnya..:):D

Próbálj meg inkább másképp gondolni erre a kérdésre (pl őrangyal,téged szerető lélek,szép mese/film: Ghost (Demi Moor,Whoopy G.,Patrick S.)

Én anno úgy be voltam tojva a vámpíroktól,hogy sokszor a nyakamra tekertem a paplanomat (szó szerint),és rettegve néztem a sötét szobámat,hol jelenik meg egy vörös szempár..

Mai napig imádom a vámpíros filmeket,persze nyilván már rájöttem nem léteznek (ez csak belemagyarázás: porfiria (remélem jól írtam),élőhalottak)...

..és az emberi testben van 5 liter vér megközelítőleg,amit ugye ha kiszipákolna mondjuk 3 emberből valaki,akkor erősen fel lenne püffedve..:D Akár egy kullancs).

Ha az én két-három decim kell neki,vigye..:D

..és ha szellemek vannak,max ciki lesz a szemébe nézni másnap,ha éjjelente sokszor pukkant az ember..:)

Nyugi...a hoszzú élet ritka.:)

2018. márc. 1. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha akarnának, akkor ébren is bántatának.
2018. ápr. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!