Na ez vajon hogy került oda?
Érdeklődve hallgatom a szkeptikusok és az ezo hívők magyarázatát is^^
14 éves koromban kioperáltak belőlem egy "kavicsot"...nah nem veséből vagy egyéb szervekből...a nyaki lágy résznél picivel a bőr alatt..-se ki e bemeneti seb nem volt-... csak egy borsó nagyságú fekete-fehér "kődarab"...az orvos első kérdése az volt, hogy: Meglőttek??, mondom azt azért csak észre venném:D
Nagyon kíváncsi lennék, hogy szerintetek hogy került oda? a vicces az hogy most van egy másik is, de az olyan helyen, hogy jobbnak látom nem kivágatni...de ott sem szokás ilyennek lenni..az ultrahang szerint egy szilárd tárgy...
Két eset lehetséges. Vagy valahogy bekerült oda, vagy ott alakult ki.
Ha bekerült, és nem emlékszel rá, akkor történhetett nagyon fiatal korodban is, és eddig jól megvolt.
Ha kialakult, akkor valamilyen ritka betegség is lehet, de nem House a vezetéknevem, így ehhez ennyit tudtam hozzátenni. :)
Vagy egyszer elestél, felhorzsoltad és a sebtisztítás után bennmaradt egy kis kavicska.
Nekem volt ilyen, mondjuk a térdemen.
Írta a kérdező, hogy nem volt se be,se ki,meneti seb/forradás.Hogy került oda?Nem vagyunk orvosok,keress föl egy párat,hogy melyik mit mond.És hol van a másik?Én kivágatnám az tuti,nem érdekelne hogy milyen helyen van,hisz az orvosok már mindent láttak.Nem tudhatod hogy később mit hoz(pl.:milyen betegséget).
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!